Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » HAHÓ! Mi kell a paprikáskrumpl...

HAHÓ! Mi kell a paprikáskrumpliba, hogy ne legyen száraz?

Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 16:09
 1/6 anonim válasza:
100%
VÍZ:)
2011. júl. 5. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
több víz, hogy szaftosabb legyen
2011. júl. 5. 16:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Szalonna, kolbász, 1 jó lédús paradicsom, és nem szabad túlfőzni a burgonyát, lefőzni az összes vizet.
2011. júl. 5. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

jó sűrű hagymás pörköltszaftot csinálj, a víz mindig csak annyi legyen ameddig a krumpli ér.lehet, hogy közben pótolni kell, de inkább maradjon sűrű. bár van, aki "hosszúlével" szereti.jó kis kolbászt tegyél bele, nem kell sok, csak jó ízt adjon neki.

de, ha a hagyma előtt egy kis darabka szalonnát sütsz alá, attól is nagyon finom tud lenni. ilyenkor a virsli is finom bele, mert már van egy kis füstölt íze.

szóval ügyelj , hogy mindig sűrű szaft legyen alatta,amit

akár tunkolni is lehet.

2011. júl. 5. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
zsír, és sok-sok hagyma. Ettől lesz szaftos.
2011. júl. 5. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Valóban zsírral pirítsd a hagymát,nem kell nagyon sok belőle. Vizet pedig csak annyit,amennyi ellepi. Szalonna,kolbász is mehet bele.
2011. júl. 5. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!