HAHÓ! Mi kell a paprikáskrumpliba, hogy ne legyen száraz?
Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 16:09
3/6 anonim válasza:
Szalonna, kolbász, 1 jó lédús paradicsom, és nem szabad túlfőzni a burgonyát, lefőzni az összes vizet.
4/6 anonim válasza:
jó sűrű hagymás pörköltszaftot csinálj, a víz mindig csak annyi legyen ameddig a krumpli ér.lehet, hogy közben pótolni kell, de inkább maradjon sűrű. bár van, aki "hosszúlével" szereti.jó kis kolbászt tegyél bele, nem kell sok, csak jó ízt adjon neki.
de, ha a hagyma előtt egy kis darabka szalonnát sütsz alá, attól is nagyon finom tud lenni. ilyenkor a virsli is finom bele, mert már van egy kis füstölt íze.
szóval ügyelj , hogy mindig sűrű szaft legyen alatta,amit
akár tunkolni is lehet.
5/6 anonim válasza:
zsír, és sok-sok hagyma. Ettől lesz szaftos.
6/6 anonim válasza:
Valóban zsírral pirítsd a hagymát,nem kell nagyon sok belőle. Vizet pedig csak annyit,amennyi ellepi. Szalonna,kolbász is mehet bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!