Puha, nem száraz szendvicset szeretnék. Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Sokszor van, hogy elmegyünk kirándulni és viszünk szendvicset, de már csömöröm van attól, hogy száraz, rengeteg folyadék kell. Pedig puha zsömlét viszek, van benne szósz is, paradicsom is.
Múltkor a frankó rántotthúsos zsömlét nem ettem meg, inkább vettem egy mekis sajtburgert, mert az puha volt.
Szóval az a lényeg, hogy ilyen puha szendvicset szeretnék.
Mit javasoltok?
2010. okt. 21. 10:29
1/4 anonim válasza:
Rendesen csomagold be, ne szalvétába mert abba megszárad, mondjuk alufóliába.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem is az a gond, hogy kiszárad, hanem mondjuk egy rántotthúsos zsömle önmagában nem tartalmaz elég nedvességet
2010. okt. 21. 11:28
3/4 anonim válasza:
tegyél akkor a rántotthúsosra majonézt,kecsapot vagy mustárt,uborkaszeleteket és folpackba csomagold be tuti nem szárad ki. Csinál friss sajtoskifliből,na az jó puha amúgy is a Tescos a legjobb,mármint a sajtos stangli :)
4/4 anonim válasza:
ülj rá. a többit a fantáziádra bízom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!