Fehér krém, tej nélkül?
Figyelt kérdés
Tudnátok mondani ötleteket sűrű, fehér krémre, ami ehető (vagy legalább nem mérgező:) és nem romlik meg könnyen? Konyhai fotózáshoz kellene díszítésnek, fontos hogy hosszú ideig konzisztens maradjon erős világítás mellett is, és persze környezetbarát összetevőkből álljon.2019. ápr. 12. 10:08
2/4 anonim válasza:
Válaszd külön a két dolgot!
Fotózáshoz készíts valami látványos "műanyagot", de ne akard utána megenni.
3/4 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy az ilyen ételfotózáshoz fehér ragasztót nyomnak pl a müzlis tálba és abba szorják a gabonagolyókat, pelyheket. Előnye, nem ázik el a müzli, hátránya NEM EHETŐ!
Fehér krém lehet, pl a mascarpone krém, philadelphia krémsajt, tejszín, esetleg vaj! porcukorral kihabosítva, habtejszín, natúr joghurtos tortakrém, esetleg tojásfehérje felverve gőz felett. De ezek mind romlandóak, plusz a legtöbbjük tejalapú.
4/4 anonim válasza:
Reklámokban borotvahabot használnak tejszínhab helyet, az tartós, nem olvad a lámpa hőjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!