Ti szarul vagytok ha nem esztek levest?
Nem vagyok leveses, egytalán. Ha nem eszek levest pár hónapig, akkor gyakran hányingerem van, felborul az étrendem stb.
Volt már olyan h szarul voltam, hányingerem volt, ettem levest, es masnapra semmi bajom nem volt. Anyám is mondja h egyek mindig levest, de en nyilvan sose hallgatok ra.
Tenyleg ilyen nagy jelentősége van a levesnek?
Csak en jarok ilyen cipobe?
Nem, én akkor vagyok szarul, ha levest kell ennem. Nem szeretem a leveseket. Egyetlen kivétel van, a húsvéti tárkonyos bárányleves. Egy évben egyszer!
És igen, az én anyám is ragaszkodott hozzá, hogy naponta megegyem a levest, mert szerinte az ebéd levesből és másodikból áll. Ott ültem sokszor a leves mellett, amikor már mindenki befejezte az ebédet, és nagyon utáltam. A levest, anyámat, az egész világot.
Aztán amikor már saját háztartásom volt, soha többet nem ettem levest. És ezt tettem úgy, hogy naponta megfőztem a levest a családnak, mert ők viszont levesesek voltak.
Nem vagyok szarul.
Szeretem a leveseket, de akár hónapokig nélküle is jól megvagyok. Nem hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!