Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti szarul vagytok ha nem...

Ti szarul vagytok ha nem esztek levest?

Figyelt kérdés

Nem vagyok leveses, egytalán. Ha nem eszek levest pár hónapig, akkor gyakran hányingerem van, felborul az étrendem stb.

Volt már olyan h szarul voltam, hányingerem volt, ettem levest, es masnapra semmi bajom nem volt. Anyám is mondja h egyek mindig levest, de en nyilvan sose hallgatok ra.

Tenyleg ilyen nagy jelentősége van a levesnek?

Csak en jarok ilyen cipobe?

2019. márc. 29. 21:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%

Nem, én akkor vagyok szarul, ha levest kell ennem. Nem szeretem a leveseket. Egyetlen kivétel van, a húsvéti tárkonyos bárányleves. Egy évben egyszer!

És igen, az én anyám is ragaszkodott hozzá, hogy naponta megegyem a levest, mert szerinte az ebéd levesből és másodikból áll. Ott ültem sokszor a leves mellett, amikor már mindenki befejezte az ebédet, és nagyon utáltam. A levest, anyámat, az egész világot.

Aztán amikor már saját háztartásom volt, soha többet nem ettem levest. És ezt tettem úgy, hogy naponta megfőztem a levest a családnak, mert ők viszont levesesek voltak.

2019. márc. 30. 12:04
 12/14 anonim ***** válasza:
40%
Sosem eszem levest, értelmetlen kategóriának tartom. Ha folyadékot kívánok, egyszerűen iszom, nem állok neki kanalazni egy tányérnyi sós vizet.
2019. márc. 30. 18:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szarul.

Szeretem a leveseket, de akár hónapokig nélküle is jól megvagyok. Nem hiányzik.

2019. márc. 31. 12:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szarul, csak simán valami hiányérzetem van, ha 1-2 napig nincs leves. Akkor főzök kb 3 liternyi levest, és majdnem mind megeszem 1-2 óra alatt. A leves nemcsak folyadék, rengeteg más, pl. rost, ásványi anyag is van pl egy zöldség-, vagy csontlevesben. Normál esetben kb 3 dl levest eszem egy nap.
jún. 28. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!