Van itt olyan tag aki a családban majdnem mindennap levest eszik? Nem unalmas az íze már? És nekem nagyon unalmas, inkább éhen halok, minthogy levest egyek. Nekem a kedvencem paradicsomleves, snack, betűleves.
Az élet nagy kérdései
Amuyg peresze unalmas lenne ha pl minden nap tökleves lenne, es semmi mas...
Meg csak levesel en nem tudnek jol lakni
Van legalább 500 féle leves (alulbecsülve), nem értem, miért kellene unalmasnak lennie?!?!?
Az nem unalmas, ha minden nap eszel húst, krumplit, kenyeret vagy bármi mást?
Én nagyon kevésféle levest készítek, általában vegyes zöldséglevest (ami persze a lényegénél fogva nem teljesen egyforma mindig, de azért hasonló). Nem unalmas, igaz, nincs mindennap, de átkozottul hiányzik, ha már napok óta nincs... 5 féle levest naponta sem unnék meg, márpedig sokkal többféle van.
Amúgysem unja meg mindenki olyan könnyen a kedvenc ételeit. Én pl. évek óta jóformán minden étkezésre tojást eszem, a legtöbbször nagyon egyszerű alapformákban. Sosem unom meg. A párom évek óta szinte mindig rizst eszik (fehéret, minden flanc nélkül, persze nem magában) és napi 3-szor mikrós rizssütit. Ő sem képes megunni ezeket.
Gyerekkoromban mindennap volt leves, remek volt. Ma már azért nincs ez, mert bár szeretek főzni, a fene se akar egy csomót melózni valamivel, amivel képtelenség jóllakni. Kevés tartalmas levesünk van s azokból sem tudunk sokat enni, különféle okokból. Attól még jó tud lenni egy zöldséges lencseleves füstölt sajttal :)
ma 10:51-nek: és a spenótot szereted?
Én igen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!