Ti szarul vagytok ha nem esztek levest?
Nem vagyok leveses, egytalán. Ha nem eszek levest pár hónapig, akkor gyakran hányingerem van, felborul az étrendem stb.
Volt már olyan h szarul voltam, hányingerem volt, ettem levest, es masnapra semmi bajom nem volt. Anyám is mondja h egyek mindig levest, de en nyilvan sose hallgatok ra.
Tenyleg ilyen nagy jelentősége van a levesnek?
Csak en jarok ilyen cipobe?
Két havonta egyszer eszek levest
Nem érzem fontosságát
Minden más ételt eszek de mivel változatosan eszek csak levest ilyen ritkán meg péksütit kenyeret eszek havi egyszer mert utálom
De nekem nem volt még ijenem étellel
Nálunk minden nap van leves, és ha mégis valamiért kimarad, nagyon hiányzik. Nem tudom elképzelni az ebédet leves nélkül.
Most, hogy belegondolok tényleg pozitív hatással van a közérzetemre. 😁
A rosszulléted nem függ össze a levessel, valóban inkább az elégtelen folyadékbevitel az oka.
Én pont akkor vagyok rosszul, ha olyasmit kell ennem - mondjuk vendégségben, udvariasságból - amit nem szeretek.
A levesevés egyébként a magyarokra jellemző (régről, a szegénységből eredeztethető) és mégsem fetreng az emberiség gyomorgörcsben, vagy szenved hányingertől.
Mindezt úgy mondom neked, hogy én szeretem a leveseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!