Ti mennyi levest esztek? Melyiket szeretitek?
Figyelt kérdés
Köztudott, hogy a leves kell a szervezetnek, de sokan nem szeretik. Például vőlegényem, csak néha eszik, egy-egy tányérral. Én eszméletlen leveses vagyok, képes vagyok 3-4 tányérral egyszerre megenni,főleg a zöldséglevest, ami 30 perc alatt kész. Ti hogy vagytok ezzel? :)2018. okt. 1. 20:09
1/29 anonim válasza:
A köztudattal ellentétben nem kell leves a szervezetnek.
2/29 A kérdező kommentje:
Öhm, de, de azért köszönöm a témához kapcsolódó hozzászólásod.
2018. okt. 1. 20:19
3/29 anonim válasza:
Nem kimondottan leves kell, hanem folyadék, de annak a bevitelére valóban nagyon jó a leves. Én is szeretem, de azért olyan még kb. sose volt, hogy 3-4 tányérral is megettem volna egymás után. :) A meggyleves az egyik kedvencem, de abból is max. két tányér fér belém egyszerre. Viszont abból a kánikulában akár napi háromszor is szívesen eszem, szóval ha napi adag nálad a 3-4, akkor meggylevesből nekem is van, hogy összejön a napi három tányér. :)
4/29 anonim válasza:
A leves kell igazán a szervezetnek, mert sok folyadékot tartalmaz. Én személy szerint szinte minden levest szeretek, de nagyon nem kedvelem a hallevest (halászlé, a halszag miatt), a gombalevesért sem lelkesedem túlzottan.
5/29 anonim válasza:
Nagyon szeretem a leveseket. Főleg, aminek tenyleg sok a leves. Akar minden nap többször is.
6/29 anonim válasza:
Én hetente egyszer eszek kb, mert nincs alkalmam rá máskor, csak hétvégén
Imádom az összes levest szinte, de megtanultam ellenni nélküle.
Amit nem szeretek a tojás leves, fehér bab leves, Jajj ezeket nagyon nem ><
Én úgy eszem a levest, hogy megáll benne a kanál :D jó nagy adagot és aznapra kész is vagyok :)
20/N
7/29 anonim válasza:
Minden nap eszem levest, nagyon szeretem.
Sokszor ebédre és vacsorára is szoktam enni.
Kedvenceim: húsleves sok zöldséggel, krémlevesek, tojásleves, gulyásleves.
8/29 anonim válasza:
Nagyon ritkán eszem levest, de most jön a hűvösebb idő így próbálom beépíteni az étrendembe. Szeretem a jó húslevest, zöldségleves, a gulyás féléket, sajt és brokkoli krémlevest, de a gyümölcsleveseket nem.
9/29 anonim válasza:
Szeretem a leveseket. Ha van egy tartalmas leves, akkor nekem már nem is nagyon kell más.
Kiemelten imádom a húslevest, gulyáslevest, a zsenge tavaszi zöldborsólevest tojásgaluskával, de a többi is jöhet kondérszámra.:)
10/29 anonim válasza:
Ritkán eszem, de szeretem. A tojásleves, sütőtökkrém leves, paradicsomleves, kacsaleves a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!