Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Két ünnep közötti időszakban...

Két ünnep közötti időszakban mennyi élelmiszer veszett kárba nálatok?

Figyelt kérdés

Nálunk 40 dkg felvágott, 3 mandarin, 2 kg zöldség (megpenészedett)

Nem bűntudat keltés a cél. Csak érdekel, hogy más is túl tervezte-e a vásárlást, sütés-főzést?

2019. jan. 6. 17:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Jó ötletek!

A vendégek nem jöttek, másnap sem. Ezért maradt a nekik készített. Átvihettük volna a süti helyett is. Legközelebb.

A zöldség 2 nap alatt penészedett be, amit nem szoktam meg. Kutya nincs. A fagyasztót lehetne növelni, hogy ne legyen ilyen gond legközelebb.

Köszi a tippeket.

Évközben sosem volt ilyennel gond, mert nem 2 hétre vásárolunk. Ezért ez még szokatlan.

2019. jan. 7. 16:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindenből maradt meg valamennyi.

Töltött kàposztàból mondjuk csak kàposzta, az ment hàtra az udvar végére, ràntott hússal kutya jól jàrt, sütemények megintcsak lettek kidobva (sem pàrom, sem lànyom, sem én nem vagyunk sütisek, de sokat kaptunk cukràszrokontól, baràtoktól), krumplisalàta, és sajnos kettő nagy pulykacomb, mert takaràsban volt a hűtőbe, elfelejtettem fagyasztóba tenni, ki kellett dobni.

Ja, meg csülök lett megfőzve a kutyànak, mert pàromnak "nem tetszett" mondattal azt mondta, ne főzzem bele a kocsonyàba.

Hétköznaponként is megy ki kaja a kutyànak, de nem ennyi, 2 naponta főzök.

2019. jan. 7. 17:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak az utolsó rúd bejglit kellett kidobni (már nem volt jó íze).
2019. jan. 8. 14:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Semennyi.
2019. jan. 11. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!