Melyik élelmiszer tartalmazza a legtöbb kalóriát?
Figyelt kérdés
most néztem a raffaello 100g-ja 628kcal tartalmaz, ez rengeteg szerintem, van ennél több?2018. nov. 2. 12:47
1/9 anonim válasza:
Mindenféle zsiradék 800-900 kcal között van.
4/9 anonim válasza:
A tömény vagy majdnem tömény zsír. Bolti, simán ehető cuccnál passz, a raffaello szerintem már elég szépen áll, bár egy csokival bevont olajos mag még fölémehet, ha nem cukrozzák túl... Nagyon sok étel van kicsivel 600 kcal/100g fölött, ez az olajos magvak és a csokik szintje. Az átlagember pedig nem szokott ennél jóval zsírosabbat enni.
Nekem van pár saját ételem, ahol zsírral keverek olajos magvat, ezek a legtöményebb ételeim.
Rendesebb ketós simán eszik vajat magában, én is szeretem, így ez is egy opcionális válasz a kérdésedre. A tepertő se lehet gyenge, főleg a zsírosabb fajta, hiszen azok sem egyformák. Vagy a húsos szalonna.
5/9 anonim válasza:
Raffaello? De nem eszel meg 100 g Raffaellot egyszerre. Ha mérsékletes tudsz lenni, és csak egyet eszel, akkor az csak 68 kcal, és az meg kevés. Nincs olyan, hogy túl sok kalória, csak nem megfelelő táplálkokzás.
6/9 anonim válasza:
1 g tiszta zsiradék 9,3 kcal-t tartalmaz.
Szénhidrát 4,1-et, az összehasonlítás végett.
7/9 anonim válasza:
(egyébként nem ételekről szól a kérdés, hogy föltétlenül magában kellene enni, hanem élelmiszerről. Tehát bármilyen zsír vagy olaj jó válasz...)
8/9 anonim válasza:
Például egy átlagos kolbász 10 dkg-jában 850-900 kcal van.
9/9 anonim válasza:
#8 nem szalonnát akartál írni? A kolbász csak 400-500.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!