Milyen ételt vigyek a kamionba ami 1 hétig is eláll, hűtés nélkül?
Igazából csak a száraz étel áll el ilyen melegben.
Ha esetleg tésztát tudsz valahol főzni, akkor üveges szósz.
Keksz, nutella, müzli, tartós kalács, tartós kenyér, aprósütemények, konzerv májas, alma, gabonapehely, croissant
Vannak előre betöltött piskótatekercsek, nápolyi
A kolbászt, téli szalámit én sem erőltetném, tocsognának saját zsírjukban, és az illatuk is igen erős
Konzervet ne, szalámit ne, ... akkor marad amit a 2-es javasolt, vagy vegyél egy ilyen szivargyújtóról üzemelő hűtőtáskát:
Tészta, gyors rizs, szószok. A fricceknél a Netto, Norma üzletekben van Grill Haxe, vákuumcsomagolt, készre főzött csülök. 2.5 - 3 euró. Eláll hűtés nélkül. Meg lehet enni úgy ahogy van kenyérrel, de beledobhatod forró vízbe egy pár percre. Mellé rizs, főtt krumpli, hasonló.
Nálam az alapszabály: legyen mindig krumpli, hagyma, szalonna, sör, babkonzerv. Akkor már nagy baj nem érhet. Tegnap is héjában főtt krumpli volt, mellé szalámi, hagymakarikák, sok sör.
Amikor belekezdtem ebbe az egészbe nekem olyan gép jutott amiben nem müködött a hüttő. Sokat vásaroltam útközben, de vittem tésztákat, szószokat.
Amikor untam őket akkor az utvonal mellett keresgéltem nagyobb üzleteket és vásároltam arra az alkalomra csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!