Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen ételt vigyek a kamionba...

Milyen ételt vigyek a kamionba ami 1 hétig is eláll, hűtés nélkül?

Figyelt kérdés
Sajnos elromlott a hűtő. Milyen ételt javasoltok a konzerven és téliszalámin kívül, ami nem romlik meg ekkora kánikulában?

2018. aug. 11. 16:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Konzervek, más nem igazán, még a téliszalámi is igen gusztustalan lesz két nap múlva.
2018. aug. 11. 16:56
 2/14 anonim ***** válasza:
97%
Egyszerübb útközben vásárolni ezt-azt frissen.
2018. aug. 11. 16:57
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
Nem hiszem, hogy volna más, ami ezt a hőséget kibírná. Tulajdonképpen a téliszalámi vagy a füstölt kolbász sem jó, mert a melegben elkezd olvadni benne a zsiradék. Én is csak a konzerveket tudom ajánlani, és olyat, amit egyszerre meg tudsz enni, mert a maradék megromlik. Ha van hűtőtáskád, aznapra való frisset vihetsz, de csak annyit amennyi biztosan elfogy. Vigyél bőven paprikát, paradicsomot, az javít valamit az unalmas konzerveken.Gyümölcsöt is vihetsz.
2018. aug. 11. 16:58
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Csomagolt pékáru?A konzer mellé
2018. aug. 11. 17:00
 5/14 anonim ***** válasza:
62%
Sütemények, tartós tej-kakaó, croisan, műzli, cerbona szelet. Azért lehet találni.
2018. aug. 11. 17:05
 6/14 anonim ***** válasza:
87%

Igazából csak a száraz étel áll el ilyen melegben.

Ha esetleg tésztát tudsz valahol főzni, akkor üveges szósz.

Keksz, nutella, müzli, tartós kalács, tartós kenyér, aprósütemények, konzerv májas, alma, gabonapehely, croissant

Vannak előre betöltött piskótatekercsek, nápolyi

A kolbászt, téli szalámit én sem erőltetném, tocsognának saját zsírjukban, és az illatuk is igen erős

2018. aug. 11. 17:16
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
Csak konzerv meg kekszek amik nem csokis karamell krémesek . Biztos nem vennék semmit, megállnék ahol van friss cucc de nem lebujból bádog bódéból girosoznék , hanem péküzletből áruházlánctól vennék .
2018. aug. 11. 17:25
 8/14 anonim ***** válasza:
86%

Konzervet ne, szalámit ne, ... akkor marad amit a 2-es javasolt, vagy vegyél egy ilyen szivargyújtóról üzemelő hűtőtáskát:

[link]

2018. aug. 11. 17:36
 9/14 anonim ***** válasza:
43%

Tészta, gyors rizs, szószok. A fricceknél a Netto, Norma üzletekben van Grill Haxe, vákuumcsomagolt, készre főzött csülök. 2.5 - 3 euró. Eláll hűtés nélkül. Meg lehet enni úgy ahogy van kenyérrel, de beledobhatod forró vízbe egy pár percre. Mellé rizs, főtt krumpli, hasonló.

Nálam az alapszabály: legyen mindig krumpli, hagyma, szalonna, sör, babkonzerv. Akkor már nagy baj nem érhet. Tegnap is héjában főtt krumpli volt, mellé szalámi, hagymakarikák, sok sör.

2018. aug. 11. 18:54
 10/14 anonim ***** válasza:

Amikor belekezdtem ebbe az egészbe nekem olyan gép jutott amiben nem müködött a hüttő. Sokat vásaroltam útközben, de vittem tésztákat, szószokat.

Amikor untam őket akkor az utvonal mellett keresgéltem nagyobb üzleteket és vásároltam arra az alkalomra csak.

2018. aug. 13. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!