Egy hónapot kihúzni 20. 000 forinttal? Mit lehet főzni? Ketten vagyunk.
Igaz utolsó, tényleg félreolvastam, azt olvastam hogy "nem könnyű" jó kenyeret sütni.
Mondjuk ha ő maga is a kenyérsütés mellett van, akkor meg duplaannyira nem értem miért kellett belekötnie abba, hogy a kenyérsütést javasoltam...? A fene se tudja.
Már többször összeakadtam ezzel a 76%-ossal, általában hülyeségeket hirdet mint pl. alapozzunk zsírra (ami ugye nagy mennyiségben igen káros), meg együnk 6-7 tojást reggelire és hasonlók. És nagyon szívesen beleköt mások javaslataiba, mindenféle alap nélkül...
10
Októberben TEREM paprika, főleg ebben a 22 fokban ...
Beszélsz ostobaságokat, de legalább jó bő lére eresztve. Sok beszédnek sok az alja.
Viccelődj még egy kicsit. Leírtam a paprika kilónkénti árát, elég horror (650-1000ft). Annyiból már húst is lehet venni. Miközben más, idényzöldségek fele vagy harmadannyiba sem kerülnek.
Nem mellesleg maximum a kis kertecskédben terem még paprika az üvegházban, amúgy meg már mindenhol rég betakarították. Az, hogy most 22 fok van az egy dolog, de remélem emlékszel rá az utóbbi hetekben milyen retkesül rossz idő volt - na azt megsínylette volna a későn ültetett paprika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!