1700 forintból hogy lehet kihúzni hétvégéig? Mit vegyen az ember?
Hány főre, mi van otthon alapanyag, amit nem kell venni pl. zsír, olaj, krumpli, vöröshagyma, tojás, ezekkel hogyan állsz?
Egész pontosan: jól értem, hogy pénteken már lesz pénz, vagy még a szombat-vasárnap is ebből kell legyen?
Krumpli, 80Ft kilója..
1 tojás, kis liszt, lereszelve, összekeverve, kisütve nagyon finom...
2-es vagyok!
Akárhogy számolom, ha nincs alapvető cuccokból tartalék a spájzban, akkor ennyi pénz két főre elegendő, kb. 2 napra.
Számoljatok: 1 kg kenyér 200.-, 2 kg krumpli+vöröshagyma másik 200.-, 1/4-ed kg zsír további 200.- (1 liter olaj 400.-!) Ez eddig már 600.- Ft. És eddig még csak zsíroskenyér + paprikás-krumpli van. D.u. vettem 2 pár virslit = 400.- Ft, ezzel elment egy ezres. Ha még tojás is kellene, akkor az további 400.- Ft. Ha még liszt is kell a tojásos galuskához, krumplis-lángoshoz, hasonlókhoz, 2 kg = 300.- Ft. El is költöttük az 1700.- Ft-ot.
Ebből tud kihozni: reggeli-vacsi zsíroskenyér, esetleg egyszer kijön egy kis hagymás rántotta. Ebéd: paprikás krumpli, tojásos nokedli, krumplis lángos.
Előző vagyok.
Bocsi, ott van a 2 pár virsli is, meg lehet sütni + sült krumpli, egy ebédet az is kitesz.
Erről van szó. Egyáltalán nem mindegy, hogy még a sót is ebből kell megvenni, vagy éppen krumpli, vöröshagyma, liszt, tojás, hasonlók vannak.
De úgy látszik, a kérdező nem siet megkönnyíteni a dolgunkat. Egy órája feltette a kérdést, és azóta nem jelentkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!