Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ezek alapján betegesen gourman...

Ezek alapján betegesen gourmand vagyok? Van így még valaki?

Figyelt kérdés

Nem vagyok falánk és kövér sem, tehát a szó a nemesebb értelemben értendő, tehát rabja vagyok az ínyencségeknek.

Nem vagyok gazdag, de mindent kipróbálok amit csak a lehetőség kínál, ha épp van pénzem, pár falat különlegességért kiadok sok ezreket. Magam is itthon elkészítek extra alapanyagokból dolgokat, sőt szívesen hívok meg bárkit rá, főleg a barátnőmet. Pedig néha nem is emlékszik rá mit evett, és ez például rendkívül fel tud idegesíteni. Pl. ha pár hónap múlva szóba kerül, és azt mondja olyant még nem evett. És mikor mondom neki, hogy "dehogy nem, hisz már csináltam neked ilyent", és nem emlékszik ,ettől totál begőzölök. Én azért emlékszem rá, ha ettem már homárt, vagy fésűkagylót stb. mert az nem minden nap van az asztalon. Ilyenkor tök ideg leszek, mert azt érzem kár belé az étel. Vagy mikor a párom rábeszél, hogy küldjünk ebből az ételből az anyjának, mert ilyent még nem evett, aztán pár nap múlva a visszaküldött kutyakajában látom viszont, (nem ették meg, mert túl idegen) attól eret tudnék vágni. De közben meg próbálok arra is gondolni, hogy nem mindenkinek ilyen fontos a jó étel, és nem mindenkinek hobbija az újdonságok kóstolása. Néha irigynek érzem magam, mert sajnálom attól aki nem értékeli, de néha meg azt gondolom jogosan akadok ki, mert mégsem egy lecsót kínáltam fel. Végül is irigy nem vagyok, mert szívesen osztom meg azzal ,aki értékeli. Más is van így ezzel?

2018. aug. 26. 17:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy beteges gourmet, sokkal inkább szenvedélyes vagy ez a hobbid is lehet akár.

Nincs ezzel semmi baj. Idegeskedni viszont fölösleges azon, akinek ehhez nincs ézéke vagy erre igénye.

Nekik viszont fölösleges ilyesmit tálalni, mert csak kárba vész az igyekezet, a pénz és az energia.

2018. aug. 27. 12:22
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Ne etessétek a kutyát konyhai maradékkal, nem disznó az a szerencsétlen, nagyon ártalmas neki a sok só meg fűszer! Ha már te magad ínyencnek tartod, akkor a kutyát is etesd rendesen.
2018. aug. 28. 17:03
 13/13 A kérdező kommentje:
Ehet kutya egyes maradékokat, de én nagyon megválogatom ,hogy mit. Sajnos anyósom jó szándékból elküld mindenfélét, de legtöbbször a fele a kukában landol. Én pontosan tudom mit lehet adni egy kutyának és mit nem.
2018. aug. 28. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!