Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Létezik olyan betegség, ahol...

Létezik olyan betegség, ahol valaki eszik, szinte betegesen, de csak 1 féle kaját? Aminek egyszerűen nem tud ellenállni ilyenre gondolok.

Figyelt kérdés
evés, mánia, betegség
2014. márc. 14. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Nincs, az szimpla falánkság. Olyan van, hogy valaki irtózik minden ételtől és csak egyfélét tud megenni, meg olyan is van, hogy vitaminhiány miatt időről-időre nagyon megkíván az ember valamit, de amiről te beszélsz, az sima akaraterővel megoldható "probléma". Jól tippelem hogy fiatal lány vagy és az édességre nem bírsz nemet mondani?
2014. márc. 14. 19:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze ! Gombóc Artúr ..és a csokoládé esete.. az 1 nagyon súlyos probléma! :D
2014. márc. 14. 19:19
 3/8 A kérdező kommentje:
1. kommentelő: majdnem, 15/L és a palacsinta a mániám :):(
2014. márc. 14. 19:32
 4/8 anonim ***** válasza:
De azért ez nem olyan tartós betegség ugye? Arra gondolok, hogy két hét után már csak kívánsz valami sósat is, nem? Különben én is tudnék palacsintát enni két hétig egyfolytában, csak váltakozva a túrósat a kakaóssal és a lekvárossal. Egysze még a gesztenyepürével voltam így, hogy két hétig ettem.
2014. márc. 14. 19:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát eszem mást is, csak pl a szendvicsem helyett inkább azt eszem, de ha lehetne választani bármi helyett inkább azt enném
2014. márc. 14. 19:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is szívesen ennék bármi helyett lángost.
2014. márc. 14. 19:58
 7/8 anonim válasza:
Szerintem nincs, ez inkább megszokás vagy nem is tudom, minek nevezzem. Én hónapok óta szinte csak főzelékeket eszem, de előtte volt, hogy egész nyáron almán éltem, mert más ételt nem bírtam megenni. De nem tudom, mitől van ez.
2014. márc. 14. 20:09
 8/8 anonim válasza:
nincs ilyen betegség :D amugy én már 1 hete rántott sajtot falok sült krumplival :D
2014. márc. 14. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!