Lányok, fiatalasszonyok! Volt már úgy valaki hogy annyira betegesen akart babát hogy megfordult a fejében mi lenne ha nem a férjétől születne a baba?
Régóta próbálkozunk, kezdem úgy érezni hogy belefáradtam.
Peteérés előtt és közben mindig reménytelten belevetem magam a projektbe aztán mikor tesztelek és negatív az valami leírhatatlan.
A férjemnek meg már mintha nem lenne ehhez türelme.
Nem is tesz úgy különösebben érte, nem megy vizsgálatra pedig kértem, vitaminokat nem akar szedni, amikor babaruhát vagy tesztet veszek mindig mondogatja hogy minek veszem meg hogy fél hogy pofáraesés lesz megint.
Amikor belekezdtünk megbeszéltük és ő is akarta.
Mostanában megfordul ez a szörnyű gondolat a fejemben hogy mással talán ez könnyebben menne.
Szeretem nagyon és félek hogy ebbe belőrülök hogy nem tudok szülni.
Ugye tudod, hogy ennek rövid kötele lesz?
Értem, hogy akarsz babát, de azért ez már kissé durva!
Volt mar olyan par honapotok, amikor csak szerettetek egymast es nem azert bujtatok ossze, mert muszaj, es kell a gyerek?
Keress egy szakembert, mert aki mar ilyen eszkozokhoz akar nyulni, az valahol az orulet hataran all.
Ne csakmpeteeres elott es kozben legyetek egyutt, ne figyelgesd ezt, legyetek egyutt amikor jol esik, akar 2 naponta, akar ritkan, de nem erdemes a felidore gyurni, mert maskor is lehetsz terhes.
Szerintem ne beszelj egy darabig errol, engedd el a temat, mert gyorsan agyara lehet menni ezzel egy ferfinak es elmegy a kedve a babatol es toled is.
Babaruha?! En a 16- 20. Het kozott vettem meg az elso babaruhat valamikor mar terhesen. Nem babonabol, hanem csak a jozan esz miatt.
Szoval szerintem jo lenne ha egy kis bujos par lennetek, nem pedig egy babagyarto gepezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!