Tejfölöm megtúrosodott de nem savanyu, főzelékbe még mehet?
Mitől turosodott meg? Még
három hétig jo a szav. ideje szerint.
Hát én biztos nem használnám fel. Nem szeretem pazarolni a kaját, de inkább veszek egy másik pohár tejfölt 200 forintért minthogy megbetegítsem magam, lejárt tejtermékkel rattyra tudod tenni magad.
A szavatossági idő egy dolog, de most hetek óta óriási a kánikula, én olyan Mizo kakaót vettem amit az első kortynál éreztem hogy rossz. 37 fokban elég ha fél órát kinn hagyják.
A farmföl amúgy nem tejföl.
Én azt vezzem ezeknél észre, hogy csak a teteje túrósodik be, azt lekaparom és kész. Az állaga ha annyiban megválzott, teljesen az egésznek, valószínűleg rossz logisztika a felelős. Nem tárolták a hűtőben idejében, sokat volt a “kültéren”. Nem enném meg a helyedben. Vegyél tejfölt, pl a pilosnak van finoma, az se hiszem, hogy valódi teljesen, de még mindig jobb, mint ezek a farmföl, frissföl, finomföl sz.arok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!