Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit tanácsos enni repülés előtt?

Mit tanácsos enni repülés előtt?

Figyelt kérdés

Csütörtökön lesz az első repülőutam. Azt olvastam, hogy sem teli, sem pedig üres hassal sem szabad repcsire szállni. Egy a bökkenő: a repülő REGGEL 6-kor indul, és ugye csak jó lenne ott lenni a reptéren legalább 4.30. Akkor nem olyan éhes az ember, de tanácsos enni valamit a repülés miatt. Mit egyek? Müzliszeletet? Joghurtot? Vagy mit?

A válaszokat előre is köszönöm! ;)

U.i. Ha van valami jó tanácsotok az első repüléshez, akkor jöhet az is. :)

2018. júl. 1. 16:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem terveztem étkezést aszerint, hogy repülök vagy sem.... Egyel amit kívánsz.
2018. júl. 1. 16:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az 1-hez, én sem foglalkoztam vele.

Viszont, ha gyanakszol, hogy hányingered lehet (nekem sosem volt) akkor vegyél be előtte Daedalont, vagy nem tudom mik vannak még ilyesmik mostanában.

2018. júl. 1. 17:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha éhes vagy, akkor azt eszel, amit megkívánsz, ha nem vagy éhes, akkor eszel a reptéren, repülőn, vagy leszállás után. Nem kell ezt túlbonyolítani.

Én reggel 4-5kor nem szoktam éhes lenni, szóval akkor nem ennék semmit. A reptéren bemennék egy üzletbe és vennék valami péksütit, vagy szendvicset aztán megenném repülés előtt, vagy alatt. Ha telezabálod magadat, akkor buszozni sem kellemes, ez a repülővel is így van. Korgó hassal ugyanaz a helyzet.

2018. júl. 1. 17:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyenfuggo. En pl. szoktam reggelizni is, sot ha ugy van, akar ebedelni is repules elott.

Jotanacs: nem kell tulizgulni, tulaggodni, parazni, rastresszelni. Felszallaskor ugyis csak annyit erzel, hogy belenyom az ulesbe a gyorsulas es mar fel is kapja a gepet a pilota. Menet kozben, hacsak nincs vihar vagy valami ultragaz turbulencia, kb. semmi se tortenik. En pl. a felhoket szoktam nezni, aztan amikor megunom, eloveszem a telot/tabletet es filmet nezek rajta.

Leszallaskor meg mar vegkepp semmi sincs, csak a hirtelen razkodas amikor leernek a kerekek meg egy irdatlan fekezes amikor rakapcsoljak a sugarfeket, azt' annyi, onnantol mintha buszon ulnel.

2018. júl. 1. 17:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy azt hidd, hogy olyan a repülés, mintha egy vonaton száguldanál, vagy hullámvasúton!

Inkább olyan, mintha egy szobában ülnél, ami áll.

Abszolút nem érzed a helyváltoztatást.

Nekem az első utam csalódás volt, mert jószerivel a felhőkön kívül nem is igen volt látnivaló, így el is aludtam.

2018. júl. 1. 17:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget ! ;)
2018. júl. 1. 21:30
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Hát ez azért nem teljesen igaz, utolsó. A kifutopalyan érzi az ember ahogy gyorsul a gép, plusz az emelkedést és az ereszkedést is rendesen lehet érezni. Az pl pont olyan mint a hullamvasut
2018. júl. 1. 21:33
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Red Bull-t.
2018. júl. 2. 08:28
 9/10 anonim válasza:
Bulgáriában mész?
2018. júl. 3. 22:10
 10/10 anonim válasza:
Bulgáriába*
2018. júl. 3. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!