Egy nyers húsnak tényleg elég 7-8 perc, hogy készre süljön a grillen?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor serpenyőben ez miért nem valósul meg?
pl egy rostélyos szeletre gondolok.
2018. jún. 8. 23:11
1/4 anonim válasza:
Vastagság és hús függő, serpenyőben általában alacsonyabb a hofok is de amúgy csirkemellre pl bőven ott is bőven elég ha nem akarod piritani
2/4 anonim válasza:
Ennek így semmi értelme.
Milyen állat, milyen részének, milyen vastag húsának, milyen forró grillsütőn?
3/4 anonim válasza:
Grillen a hő közvetlenül éri a húst, míg serpenyőben ott van alatta a serpenyő, ami eloszlatja a hőt, ezért sül meg gyorsan.
4/4 anonim válasza:
Ha a serpüenyöt kellöen felforrósítod, akkor abban is megsül ennyi idö alatt az erre alkalmas húsféleség.
Csak egyrészt a serpenyöbe nem szabad sok húst tenni, mert akkor lehüti, másrészt nem mindenféle hús alkalmas a hirtelen sütésre.
A rostélyos tipikusan az, amit serpenyöben is szokás sütni ilyen módon, csak akkor steak a neve XD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!