Ha megiszom a nyers tojást mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
2018. márc. 28. 14:24
2/5 anonim válasza:
Leginkább semmi. Minimális szalmonellaveszély s ha csak nyers fehérjét eszel, akkor a biotinnal is gond lehet, ennyi.
Én lehet, hogy több nyers tojást eszem, mint az átlagember akármilyet (azért ez inkább csak egyes korszakaimban van, bár kvázi mindennap eszem nyers tojást, de általában keveset), nekem megéri, mivel a nyers tojást nem tudom pótolni mással, egyedi, bajom pedig nehezen lesz tőle. Minimális kockázatokkal is megéri. Persze ez nem biztatás akar lenni mások számára, csak apró, egy személyes, de sok tojásos tapasztalat.
4/5 anonim válasza:
Én is szoktam naponta-kétnaponta egyet inni és abszolút semmi bajom nincs. Amúgy rengeteg fajta vitamin van benne, kifejezetten jót tesz, sokkal jobb mint bármelyik multivitaminos étrendkiegészítő.
5/5 anonim válasza:
Kifényesedik tőle a hajad, a szőröd és a bőröd. Meg egy halom vitamin is van benne vagy kétmarokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!