A mikrohullámú sütő elpusztítja a nyers tojásban lévő baktériumokat?
Ha feltörök egy tojást, amiben tegyük fel, vannak szalmonella baktériumok, de beteszem a mikrohullámú sütőbe és jól "megmikrózom", akkor az elpusztítja a benne lévő baktériumokat?
Ha igen, mennyi ideig kell mikrózni?
És utána megihatom a tojást nyugodtan?
1. Szet fog froccsenni egesz tojas
2. Nem lesz nyers miutan kiveszed, ergo nem tudod meginni
3. Kivenni se tudod mert a mikrodra lesz kenodve az egesz
Igen, lehet venni szupermarketekben ilyen szalmonellamentes tojást. Én még ezt se merném nyersen megenni, mert amennyi botrány van kaják körül, ki tudja? Lehet ráírják, hogy szalmonellamentes, több pénzért eladják, de ki tudja milyen az a tojás? Lehet olyan mint a másik.Csak még az ellenőrzés nem jutott el hozzá.
Folyton halljuk: hol romlott hús, hol fipronillal mérgezett tojás, hol szalmonellás csecsemőtápszer és sorolhatnám.Nem igazán lehet abban bízni, hogy az van benne mint amit ráírtak. Inkább egyél jól átsütött tojást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!