Pepsi függő vagyok? Napi 2-3 liter pepsit iszok meg. Ez függőség?
Ha nincs itthon pepsi, vagy zárva van a bolt vasárnap. Akkor nem tudok semmit csinálni. Csaka kólára gondolok, és fekszek az ágyon. Egby idő után remeg a kezem, és zsibbadok is. Olyankor lehet hogy nap fél liter teával helyettesítem vagy szódával. De ezek nagyon ritkák. Mert mindig veszek Pepsit. A kedvencem a Pepsi light. Mert nincs benne kalória. Most is azt iszom.
A kólának van valamilyen rossz tulajdonsága? Káros valamilyen szinten? Már kb. 8 éve iszom minden nap páér litert...
Semmitől nem vagyok ilyen függő. Esetleg Xanax-ot ha nem eszek, attól lehetnek remegés stb...
16 éves fiú
első válaszoló vagyok.
én is ettem már xanaxot és nem lett tőle jó kedvem.. a rivotril "jobb" volt. viszont nem hiszem hogy a doktornő azért irná fel neked ezt a gyógyszert hogy te azt edd.
a xanax meg a kóla teljesen összezavarja a tested. az egyik nyugtat, a másik felpörget.
a mamám élettársa is a koffeintől halt meg.elkezdett vérezni az orra és összeesett a kocsmában pedig csak kv-t ivott. a mentősök azt hitték hogy valami részegről van szó és nem mentek ki érte és meghalt... szóval úgy idd azt a szart.
szokj le róla úgy hogy iszol helyette bolero poros kólát. 50ft db-ja..
na megint én vagyok (1. válaszoló)
én is megvagyok kóla nélkül
csak úgy megfogadtam hogy nem iszok kólát. életemben 4szer ittam kólát. számodra kemény,mi?!..
jó. tudom offoltam!
Pfff bazzzegggggg!!!!!!
én ugyaígí nyomtam kokakólával. cak azt ittam és hipp-hopp 75 kgről ugrottam 130ig. 2 év alatt. Full tönkrementem. Most ott tartok, hogy 104re lenyomtam magam. Azóta egy csomó fogam kellett megcsináltatni, a gyomrom tönkrement az ízlelésem is leépült. nagyon sok pénzem ment rá... Vagy leteszed magadtól vagy nagy baj lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!