Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit esztek általában reggelire...

Mit esztek általában reggelire? Mi a kedvenc reggelitek?

Figyelt kérdés
2018. máj. 8. 10:42
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy reggel sütik ki a sajtos rudat...
2018. máj. 8. 19:35
 22/27 anonim ***** válasza:
50%
Tükörtojás/rántotta, zöldségek, pirítós
2018. máj. 8. 22:27
 23/27 anonim ***** válasza:
26%
Simán meg lehet sütni a sajtos rudat reggel is. Miért ne lehetne? A tésztát össze lehet állítani este és betenni a hűtőbe. Ha kelt tészta, pont szépen meg is kel reggelre és már mehet is a hideg sütőbe
2018. máj. 9. 09:23
 24/27 anonim ***** válasza:
8%
A sajtos rudakat ki kell vágni, derelyevágóval gyorsan megy, de akkoris legalább fél óra, míg az ember rászórja a sajtreszeléket (sajtot is kell reszelni) vagy a köménymagot, előtte azért megkeni tojássárgájával, szépen ráigazgatja a tepsibe. A válaszok fele kamu.
2018. máj. 9. 10:43
 25/27 anonim ***** válasza:
69%
Hát nézd utolsó, azért mert neked valami hihetetlen, még nem lesz kamu. Én ugyan sajtos rudat nem szoktam sütni, de pogácsát igen és szinte mindig reggel. Előző este bedagasztom, ha sok időm van másnap, hagyom a hűtőben kelni. Ha nincs sok időm, akkor kint kelesztem, még este kiszaggatom és tepsire teve megy a hűtőbe, onnan pedig reggel a sütőbe. Nem tart tovább fel óránál. Amúgy meg ag a valaszado épp nem írta, hogy mennyi ideig tart nekik elkesziteni.
2018. máj. 9. 10:54
 26/27 anonim ***** válasza:
66%
#24 Már miért lenne kamu? Én pl. rugalmas munkarendben dolgozom, általában bejárok 9-re (nincs 40 perc az út), de ha 10-re esek be, az is normális nálunk, bőven ráérek reggel mindenre. Igaz én az omlettes/rántottás válaszoló vagyok, az meg tényleg kb. 10 perc, de simán süthetnék pogácsát, sajtos rudat, palacsintát vagy bármit, ha kedvem lenne, mert időm lenne rá bőven.
2018. máj. 9. 11:16
 27/27 A kérdező kommentje:
Nem számítottam rá, hogy ilyen veszekedés lesz ezalatt a kérdés alatt :D akinek van kedve, ideje reggel sajtos rudat sütni, az susson, akinek nincs, az ne :D
2018. máj. 9. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!