Milyen orvoshoz forduljak, ha nem tudok semmit megenni? Nincs étvágyam, nem ízlik semmi, egyszerűen nem megy le a kedvenc kajám se, pedig érzem, hogy éhes vagyok.
Figyelt kérdés
2014. szept. 12. 07:24
1/6 anonim válasza:
Háziorvoshoz, majd ő ad beutalót egyéb vizsgálatokra, első körben szerintem elküld egy vérképre.
2/6 A kérdező kommentje:
Évek óta fent áll ez az állapot, sokszo voltam már vérvételen, mindig tökéletes, nem is értem miért, van, hogy napokig nem eszek semmit:(
2014. szept. 12. 07:41
3/6 anonim válasza:
Gasztroenterológusnál is voltál már? Ha még nem, akkor oda kérj beutalót a háziorvostól.
4/6 anonim válasza:
5. Felele Jézus: Bizony, bizony mondom néked: Ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet be az Isten országába.
6. A mi testtől született, test az; és a mi Lélektől született, lélek az.
7. Ne csodáld, hogy azt mondám néked: Szükség néktek újonnan születnetek.
5/6 A kérdező kommentje:
3-as válaszoló, még nem voltam.
4-es válaszoló, nem tudom mit akarsz ezzel mondani. kifejtenéd emberi nyelven? nem vagyok vallásos.
2014. szept. 12. 12:18
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!