Éhes vagyok szinte mindig, mit tudok ez ellen tenni?
Én is így vagyok vele, általában mindig éhes vareggeli : - ebéd : 2-3tányér leves napközbe:gyok/maradok. A legtöbb amit tehetsz, megpróbálod "elfojtani" és egy idő után úgymond "kiölöd magadból" ezt a fajta vágyat. Közhelyesen fog hangzani, de a cigarettát érdemes lenne minél-előbb letenni. 18 évesen, 115KG rengeteg, az ideális testsúly 60-70KG ebben a korban.
Reggelizni miért nem reggelizel? Ajánlom, hogy min. egy szendvicset egyél meg reggelire, de lehetőleg ne mindenféle csülökkel, ketchuppal telepakolva. Ebédre 2-3 tányér leves nagyon sok, próbáld csökkenteni 1 tányérra.
Külön megemlítem, hogy a érdemes rendszerezni az étkezéseid. Tehát 7:00 reggeli 10:00 tízórai 12:00 ebéd, 15:00 uzsonna, 18:00 vacsora. 1,5 liter vizet "húzóra" nem ajánlatos a szervezetedbe juttatni, hallottál már a vízmérgezésről? olvass utána.
Megfogsz sértődni, de ez az életmód amit folytatsz roppant igénytelen. Változtass, vagy 115KG helyett 200KG leszel.
"bocsi de ha 60-70 kiló lennék lelőném magam úgy vagyok "
Nincs több hozzáfűznivalóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!