Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tudnátok valamit tippet adni...

Tudnátok valamit tippet adni horkolás ellen? A párom rohadt hangosan horkol és már baromira elegem van mert szinte semmit nem alszok miatta.

Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 00:10
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Off.pont ez a kersed foglalkoztat mikozben a ferjem melletem horkol de valami iszonyat modon..bocsi ha nem tudtam segiteni de legalabb egyutterzek veled.
2013. jan. 26. 00:15
 2/8 anonim válasza:
66%
nekem is horkol a barátom én befogom az orrát és ütögetem akkor abba hagyja és az is használ ha az oldalán fekszik nem a hátán
2013. jan. 26. 00:24
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

Az én párom is csak hanyatt fekve horkol, lehet hallgatnunk kéne nagyanyáink tanácsára és golyókat kell varrni a "pizsama" hátába, hogy ne akarjanak hanyatt aludni a párjaink. :)

Egyébként én próbáltam a füldugót, de engem nagyon zavart, hogy nyelek egyet és az visszhangzik a fejemben szó szerint. :) Egyébként a külső hangokat tényleg jól kizárja. Az én fülem gyanítom az anyagát sem bírja, harmadik este úgy viszkettem már tőle, hogy majd megvesztem. Azért egy próbát megér annak, aki még nem próbálta, patikában kemény 70 forint volt. :)

Ami most bevált, hogy találtam egy eszméletlenül jó hangtompító tollpárnát. Mostanában azzal a kispárnával a fülemen alszok, így egészen kipihenten ébredek reggelente!

2013. jan. 26. 00:33
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Ha van másik szoba, akkor költözz át estére.
2013. jan. 26. 01:41
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem a gyógyszertárba lehet kapni valami műanyag horkolásgátló dolgot, amit a orrába, vagy a szájába kell tenni.
2013. jan. 26. 03:02
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
fül urr gégészetre is menjen el. az orrsövényferdülést ugyan csak bizonyos korig műtik meg és elég kellemetlen is (hiszen a csontot kalapálják) de lehet megodódik a dolog, ha emiatt van.
2013. jan. 26. 10:55
 7/8 anonim ***** válasza:
73%

Az exférjem horkolt, de kegyetlenül, én sem tudtam mellette aludni.

Elment alvásvizsgálatra, ahol kiderült, hogy nemcsak nekem kellemetlen ez a helyzet, hanem számára egyenesen veszélyes, ugyanis gyakran fullad is alvás közben.

Lézerrel kiműtütték a nyelvcsapját, utána sokkal jobb lett a helyzet, csak nagyon ritkán horkolt és akkor is elviselhetően. Nameg végre rendesen vette a levegőt :)

2013. jan. 26. 11:43
 8/8 anonim ***** válasza:
86%
:-) hmm pont ez az én problémám is!!Csak nálunk az a baj,hogy teljesen mindegy milyen helyzetben fekszik a férjem,ő akkor is kegyetlenül horkol!!!Mikor szólok neki,hogy fordúljon valamerre akkor fordúl rögtön,csak semmit sem segít :-\ Kb. a 3. levegővételre már horkol is tovább!!Hihetetlen!!Amikor azt mondom,hogy ez már nem normális akkor persze aztmondja,hogy ő nem hallja :-D De szerintem tényleg orvoshoz kéne menni az ilyen szintű horkolással,mert ez senkinek sem jó!!Babát várunk,és komolyan elgondolkodtam rajta,hogy ha megszületik a kicsi akkor átköltözünk a másik szobába,mert akkor a kicsi sem fog tudni rendesen aludni éjjel,meg én sem!!!És nem szeretném,ha éjjel ébren lenne nappal meg aludna :-)
2013. febr. 2. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!