Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyi pénz megy el kajára...

Mennyi pénz megy el kajára egy hónapban?

Figyelt kérdés
Most költözök nemsokára albérletbe és próbáltam számolgatni, hogy kaja pénzre mennyit szánjak. Egy fő részére kb ez mennyi egy hónapban? 20L
2018. máj. 6. 18:46
1 2
 11/14 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem ilyen 20 000 körül. Viszont tényleg nem mindegy hogy mit és hol eszel, én ritkán eszek húst és ezzel elég sokat tudok spórolni, gyorsétteremben stb. nem eszek. Időnként menüt rendelek mert 1 főre olcsóbban jön ki mintha főznék.
2018. máj. 6. 20:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül élek. Igyekszem egészségesen és változatosan táplálkozni. 40 ezer megy el egy hónapban. Minden másnap főzök.
2018. máj. 6. 20:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
25-30 ezer. Egészségesen élek, magamra főzök, és mindig igyekszem csak azt venni ami tényleg kell (tehát nincs csoki, péksüti, üdítők, stb.)
2018. máj. 6. 20:43
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én közel egy éve élek albérletben, egyetem miatt. Mostanában eléggé szűkös a keret, 6-7 ezerből kell kijönnöm egy hónapra. Megoldható, igazán éhes sosem vagyok (pedig 110 kiló körül van a súlyom), de a legalapabb kaják közül választhatok csak. Mikor nem számított ennyire a pénz, akkor olyan 24-25 ezerből bőven kijöttem, minden nap 1-1 csoki is simán belefért.
2018. máj. 7. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!