Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mennyit költötök kajára...

Ti mennyit költötök kajára egy hónapban, és hányan vagytok?

Figyelt kérdés

Mi ketten költünk 70.000-et, de ebben benne van mindenféle tisztítószer, tampon, wc-papír stb. is, meg az esetleges éttermi látogatás, pizza rendelés.

Ez számomra soknak tűnik, de egészségesen eszünk. Nem eszünk fehér kenyeret, én pl lengmaglisztes zsömit eszem, köretnek mindig friss salátát, cukor helyett édesítőt, sztíviát, stb. használunk, párom edz, így elég nagy a túró fogyasztása. Ezeken kívül sok gyümölcsöt is eszünk, és úgy általában a boltban nem az olcsót, hanem a jót vesszük- reális keretek között.

Ez szerintetek sok kajára, vagy egyszerűen minden rohadt drága, főleg az egészséges? Nálatok hogy megy?

2013. szept. 15. 17:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%
én heti bontásba 2000-4000 Ft-ot költök. Ha ebben van éttermezés is, akkor 5-6000 Ft. És ebben csak én vagyok.
2013. szept. 15. 17:52
 2/19 anonim ***** válasza:
59%
ez rengeteg kajára szerintem.
2013. szept. 15. 17:53
 3/19 anonim ***** válasza:
58%
Ugyanennyit kb. 4 emberre.
2013. szept. 15. 17:55
 4/19 anonim ***** válasza:
85%

Ja, ha a tisztítószereket, budipapírt is beleszámítod, akkor nem biztos, hogy irreális a 70 ezer.

Egyedülálló vagyok, kb. 50 ezer elmegy a kajára és az egyebekre.

2013. szept. 15. 17:57
 5/19 anonim ***** válasza:
92%

Annyit költünk, amennyi jut.

Rezsi 30-35 e között, telefon+net+tv 8-10 e között,

telefon előfizetés 12-15 e között.

Gyerektartás 15 e havonta.

És amennyi marad, abból eszünk ketten. PLusz 2hetente a párom kisfia, plusz van kutyánk és cicánk.

Van hogy csak 27 e ft jut, van hogy 45 e.

2013. szept. 15. 17:59
 6/19 anonim ***** válasza:
97%

Mi mindenre kb 100at költünk, de van egy pelenkás gyerekünk és magunknak is márkás dolgokat veszünk (nem a márka miatt, hanem mert azokat jobban szeretjük).

Mi is egészségesen eszünk, tk liszt, sok gyümölcs, zöldség, durum tészta stb. Igen, az egészséges ételek drágábbak.

2013. szept. 15. 18:03
 7/19 anonim ***** válasza:
86%

Nem feltétlen licitálás jelleggel megy a dolog.

De tény, hogy a költekezési keretem nagyban meghatározza, hogy mennyi pénzt keresek.

És ennek függvényében pl én nem költhetek ennél többet, mert nincs miből.

2013. szept. 15. 18:12
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi (a tini lanyom, es en) havonta 90 ezret koltunk csak kajara. Apuka kulfoldon dolgozik, tehat nala +150 euro havonta.

Probalunk egeszsegesen, es sokszinuen etkezni.

Meg igyis sokszor megkerdezik, hogy nem ehezunk-e, mert olyan vekonyak vagyunk, de nem ez csak genetika.

2013. szept. 15. 18:20
 9/19 anonim ***** válasza:
65%
Mi hárman vagyunk és 90 000-et költünk egy hónapban, ebben minden benne van, amiket Te is leírtál és egészségesen eszünk, mindig van kefir, joghurt, zöldség, több fajta péksütemény és kenyér.
2013. szept. 15. 18:26
 10/19 anonim ***** válasza:
55%

Szóval Erre a kérdésre:

"Ti mennyit költötök kajára egy hónapban, és hányan vagytok?"

Lehet rossz választ adni (25%)? Természetes, hogy le van pontozva az, aki nem erre válaszolt (a lenéző "licitálós" válaszadó), de szerintem erre nincs hasznos illetve nem hasznos válasz, ha tényleg a kérdésre válaszolnak. Szólottam, köszöntem.

2013. szept. 15. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!