Ha ételt rendelek házhoz, mennyi borravalót szokás adni?
Na és ,akkor mi lesz ha hívogatod?Eleve nem jutsz a főnökig,aki valahol éppen kokain mámorban fetreng, a telefonos kolléga meg amúgy is span ,udvariasan leráz vagy felajánl valami ótvaros romlott ajándékot amit majd szintén teli lesz plusz feltéttel. Magát a kiszállítót ne gondold hogy kirúgják sokkal értékesebb hogy éppen ott dolgozik ,mint egy két pampogi ügyfél siráma.
No meg bizonyítsd be hogy nem te raktad tele a kaját,az ingyen étel reményében mert ilyen is akad bőven aki megeszi a 3/4 kaját aztán beledob két szál hajat és hívja a diszpécsert. Ismerjük ezt a típust is.
Bocsáss meg Kérdező, de ezt még el kell mondanom:
Kedves 58%-os!
Én adtam az 5-ös választ, ezért mondhatom, hogy valamelyest ismerem az ételfutárok életét és a férjem elbeszéléséből a munkában töltött idejüket, az ügyfelekhez viszonyulást.
Nem tudom te milyen ember vagy és milyen társulat vesz körül, de egymagadban többet ártottál itt és most a becsülettel dolgozó, lelkét is kidolgozó többségnek, mint amennyi rosszat egy-egy idióta ételfutár eddig tenni tudott.
Most már azok sem fognak soha borravalót adni, akik eddig adtak, hála a te roppant primitív és gusztustalan megnyilvánulásodnak.
Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy az ételfutárok többsége nem ilyen ember.
Ahogy a szobafestők és kéményseprők között is van Istentől elrugaszkodott barom, úgy minden szakmában találkozni velük, de a többség nem ilyen!
Az én férjem is egy szelíd, csendes, udvarias, lelkiismeretes emberke, aki a mai napig csinálná, ha nem akartak volna 100 bőrt lehúzni róla (is) fillérekért, miközben még a kocsink is ment a szemétdombra.
Nekem sült a képem, amikor olvastalak és ha ezt olvassa egy tisztességgel dolgozó kollégád, csak a névtelenséged miatt úszod meg, hogy feltörölje veled a padlót!
Csak akkor adtam borravalót ha valami extrát kértem, mint pl. hogy hívjon fel. Ezt pedig mindig kértem mert nem volt jó a csengő.
De így sem volt jó a kiszolgálás, sőt, gyakran kaptam rossz rendelést, vagy az üdítőt amit vettem azt nem kaptam meg. Amikor a csengővel már nem volt gond és elkezdtem kártyával rendelni (nem szeretem a kp-t), akkor csak még rosszabb lett. Az étel az néha egyértelműen meg volt bolygatva, vagy kellemetlen szaga volt, vagy pedig saras volt a csomagolás.
A reklamálás meg felesleges, az ilyeknél csak megírtam a cégnek hogy mi történt, és nem rendeltem tőlük többet. Ez szinte minden helyi ételfutárral lejátszódott.
Mostanra egyáltalán nem rendelek sehonnan, mert teljesen megbízhatatlanok. Még azok is akiknél van szállítási költség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!