Mennyit illik/szokás adni a gyerekorvosnak, ha házhoz jön?
Mikor mi így jártunk (egyszerre lett beteg a 3 gyerek és mi is, ráadásul elég szarul álltunk akkoriban anyagilag)), összekapartunk 2000 Ft-ot, amit a doktornő nem fogadott el, közölte, hogy ez a munkája és ahol gyerek van, ott van más helye annak a pénznek.
Szerintem ez az összeg tökéletesen megteszi. Anyósomhoz a háziorvos jár rendszeresen minden hónapban, ennél talán kicsit többet ad, de nem sokkal. És az rendszeres felügyelet, még vért is kijön levenni, ha labor kell.
Ne vidd túlzásba.
Szintén Budapest, de másik kerületben rendel, jó fél órányira vagyunk tőle. Mi 5 ezret adunk, főleg, ha oltás van. De volt olyan, hogy oltani jött, a vizsgálat alapján piros volt a gyerek torka, ezért elhalasztotta az oltást egy héttel. Ezért az alkalomért nem fogadott el pénzt, mondván nem csinált semmit.
Ha körzetes orvos, akkor 2 rugó körül adnék csak, főleg, ha földrajzilag is közel van (nem kell átautóznia csúcsforgalomban három kerületen).
amikor végzett, szimplán kérdezd meg, hogy mennyivel tartozol. megmondja.
én még sosem hívtam házhoz, ha nem tudtam menni, első körben mindig telefonos segítséget adott, és kérte, hogy ha az nem jön be, hívjam újra, majd megbeszéljük..
Ha a
Körzethez tartozik, nem kell fizetned. Neki ez benne van a munkaidejében. A rendelés előtt vagy rendelés után szoktak kimenni házhoz. Gondolom feltűnt hogy a rendelő pl. nyolctól délig van nyitva, na , másik 4 óra arra van , hogy kimenejen a betegekhez. Ezért nem kell külön fizetni. Onnan tudom mert voltam asszisztens háziorvos mellett. Ugyan az, mint amikor a védőnő kimegy házhoz, neki is fizetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!