Mennyit illik/szokás adni a gyerekorvosnak, ha házhoz jön?
Figyelt kérdés
Most először hívtam ki, délután jön, de tépelődöm mennyit adjak. A gyerek állapota nem vészes, de azért meg kell nézze, sajnos minden összejött mára (én is beteg vagyok, párom vidéken, autó szervízben), nem tudunk lemenni a rendelésre. Ti mennyit szoktatok adni?2017. márc. 9. 08:16
11/12 anonim válasza:
Természetesen nem köteles kimenni, csak mozgáskorlátozott, vagy fekvőbeteghez, súlyos esethez. Nyújthat olyan szolgáltatást, hogy fix díjért kimegy, akkor ő mondja meg, hogy ennek mennyi a díja, de ilyen szolgáltatást nem köteles nyújtani. Ha nem jár ki fix díjért, de hajlandó hozzátok kimenni, akkor gyakorlatilag hálapénzt tudsz neki adni. Én 5000-es adnék.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ, 5000-et adtam, nagyon rendes volt.
2017. márc. 9. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!