Én egyszer kínáltam, nem kért, azóta csak ha eszembe jut, de amúgy is talán 3 * volt eddig.
Egyéves a fiam.
2009. júl. 9. 15:11
2/16 anonim válasza:
Nehogy kínáld, a végén odaszokik!!!!!!!
2009. júl. 9. 15:11
3/16 anonim válasza:
Én mindig megkínáltam és szinte rá kellett tukmálnom ,de elfogadta!!
Nagyon kedves ,rendes ,egyszer még egy doboz tépszert is hozott meg pelust!!
Nagyon szép gesztus volt tőle !!
Nem szokás de lehet jól esik neki!!
Miért ne!!
Kedves hozzászóló eléggé kemény vagy!!!
2009. júl. 9. 15:13
4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. júl. 9. 15:16
5/16 anonim válasza:
szerintem a második hozzászóló csak magából indult ki :) biztos tapasztalta és onnan tudja. szerintem kínáld meg, mert akkor ő is jó véleménnyel lesz rólad :) kedves gesztus
2009. júl. 9. 15:17
6/16 anonim válasza:
Szia!Számomra egyértelmű,megkínálom!Vendégként tekintek rá,mindig megkérdezem tőle,hogy hozhatok-e egy kávét,vizet..stb.Legtöbbször nemet mond,máskor meg elfogadja.
2009. júl. 9. 15:22
7/16 anonim válasza:
Jó, hogy neked ilyen gondjaid vannak:)Hozzánk kb.5x jött a védőnő, pedig koraszülött volt a babám, figyelnie kellett volna ránk..Ez van.De ha jött volna, biztosan megkínáltam volna üdítővel, főleg ilyen melegben:)
2009. júl. 9. 15:22
8/16 anonim válasza:
Egyszer volt kint szülés előtt, meg amikor hazajöttünk a kórházból. ennyi. Én megmondom az őszintét amikor hazajöttünk el is felejtettem megkínálni! hazaértünk rá fél órára csöngetett, még le sem tudtam ülni! Azóta sem volt pedig 22 hónapos a kisfiam.
2009. júl. 9. 15:25
9/16 anonim válasza:
2 vagyok
Nálam is csak 2x volt, de amilyen bunkó volt velem, jobb is.
Nálunk is vannak aranyos védőnők, de sajna mi nem hozzá tartoztunk. Egyébként meg 2. gyerek, szóval csak útba volt.
2009. júl. 9. 15:31
10/16 anonim válasza:
Igen ezen én is csodálkozom hogy nem törik magukat hogy jöjjenek,mindig én kérdezem meg hogy mikor jön legközelebb??
Most 11 hós a kisfiam de ha kint volt nálunk 5x sokat mondok!!
Őszintén megmonodm amiket ő elmond azt mind megtalálom az ujságokban ,kismama magazni ,anyáklapja stb..
Bocsánat nem lenézni akarom őket de sok hasznosat nem tudok meg tőlük!!
Illetve amit ő elmond azt tudom is meg édesanyám elmondja,no meg tanultam!!üdv Niki
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!