Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit és hogyan vásároljak majd...

Mit és hogyan vásároljak majd főzzek? Semmi tapasztalatom.

Figyelt kérdés

16 éves koromig verést kaptam ha bementem a konyhába egy pohár vízért. Kérnem kellett mindent a nagymamámtól.

Hiábaszerettem volna főzni tanulni ellettem zavarva.

Most egyik pillanatról a másikra egy nagyon kezdetleges konyha felszerelésel kell ellátnim magam és a húgom.

Számoltam kb 40 ezerből havonta/2 fő.

Mit vegyek hol, mit fozzek mit egyunk stb.

Senkitől nem tudok segítséget kérni.

Nagy bevásarláshoz kapunk egy kis kölcsont 50 ezret ebből kéne majd szombaton bevásárolnom mindent (wc papîrt , takarító szer.

A kovetkezo honapban meg 10 et vissza adni.

Igy 30 marad kajara.

Kérlek segítsetek kétségbe vagyok esve.

2018. márc. 18. 14:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
29%
Én pl nem bírom a szóját sem, a növényi tej meg nem egy olcsó mulatság. Az az ember aki még a pénzt sem tudja kezelni, attól meg ne is várd, hogy majd neki áll főzicskézni, mákból, tejet , meg joghurtot készíteni.
2018. márc. 18. 19:22
 22/34 anonim ***** válasza:
92%

"Az az ember aki még a pénzt sem tudja kezelni, attól meg ne is várd, hogy majd neki áll főzicskézni, mákból, tejet , meg joghurtot készíteni."

Igen, mert annyira kva nehéz felönteni a mákot vízzel, leturmixolni és leszűrni! Legalább 3 perces művelet!

2018. márc. 18. 19:58
 23/34 anonim ***** válasza:
92%

"Ezt ajánld a tejérzékenynek is."

Ajánlom is, hiszen házi, olcsó, növényi tejekről beszéltem. Azt eheti minden tejérzékeny :)

2018. márc. 18. 19:59
 24/34 anonim ***** válasza:
29%

Fel nem fogom, mi köze a pénzkezelésnek (amiben nem rossz a kérdező, hanem totál kezdő, lehet, hogy kis zseni és 2 hét alatt belejön) a növényi tej készítéséhez, ami kb. annyira bonyolult, mint sütni egy tojást.

De nem tudom, minek kéne növényi tej, én használom, de az luxus, inni vizet is lehet, tápanyag pedig nincs olyan sok benne.

Az azért nem igaz, hogy egy fő havi 15 ezerből ne tudna jóllakni s egész rendes (az átlagemberénél jobb, bár ezzel nem mondtam sokat) tápanyagbevitelt összehozni. Csak az én szemszögemből kissé aszkéta lesz.

De az sem igaz, hogy bőven elég, én mélynyomorban is jóval többet költök, mert nem vagyok hajlandó feladni a nagyon alap dolgaimat. Semmi másra nem tudok költeni, legalább hadd egyek már, persze jobbára olcsó dolgokat.

A tojás árán is megy itt a vita, nos, én 40-45 forintért veszem a hatalmas, szép házi tojásokat. Nyilván lehet kapni alatta és főleg fölötte is. Nekem alapélelmiszerem, mindenképpen megveszem és napi tizet elhasználok, de ha tényleg kevés a pénz, kevés tojás, sok növényi fehérje is teljesen OK, a többség úgysem bír sok tojást enni.

2018. márc. 18. 20:10
 25/34 anonim ***** válasza:
26%

8. a heten babgulyas, rantott sajt rizzsel, szekelykaposzta, makos guba vaniloa pudiggal, kefires sutemeny, piskota tesztas ribizlis sutemeny ezek voltak az ebedek, a vacsora szendcicsek, bundas kenyer

ez mind belefee a havi 30 ezres keretbe, de en nem akarok meggyozbi senkit

2018. márc. 18. 22:10
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

A sütemény mióta ebéd?

Ebből 3 étel volt ami ebédnek minősül.

2018. márc. 19. 07:36
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
#25: Hazudsz, ezek az ételek nem jönnek ki ennyi pénzből.
2018. márc. 19. 07:53
 28/34 anonim ***** válasza:

Továbbra is azt javaslom, hogy írj menüt, az alapján állíts össze egy vásárlási listát és nézd meg valamelyik házhozszállítással foglalkozó üzlet oldalan, hogy mennyibe kerül.

Nem tudom mennyire tudsz főzni, mennyi időd van rá, mekkora a húgod-egy kisgyereket nem lehet csak tésztával meg krumplival etetni...

2018. márc. 19. 08:15
 29/34 anonim ***** válasza:
27. legyen ahogy akarod, hazudok
2018. márc. 19. 08:27
 30/34 anonim ***** válasza:
#29: Javaslom az elmebeteg mániákus hazudozó végleges eltáolítását az oldalról.
2018. márc. 19. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!