Más is rosszul van a csirkehústól?
Figyelt kérdés
Akárhol vesszük, akármilyen finomra elkészítem a férjemnek, meg sem merem kóstolni. Ha esetleg meg is kóstolnám, nagyon rossz lenne a gyomrom tőle.
B vércsoportú vagyok, és azoknak nem is ajánlott a csirkehús fogyasztása. Más B-s vérű sem bírja? És más vércsoportú?
2018. febr. 4. 19:18
11/14 anonim válasza:
Én A-s vagyok, és alapból nem rajongok a húsokért, de párom húsimádó, és nem főzök 6 felé, úgyhogy megeszem.
Én is ismerek olyat, aki csak azért hányt ki pörköltet, amit előtte kétpofára, jóízűen elfogyasztott, mert utólag mondták meg neki, hogy az bizony birka volt.
12/14 anonim válasza:
Hehe, megnéztem mi ez a vércsoport diéta, a “ne egye” rovatban felsorolták a kedvenc kajáim xD
13/14 anonim válasza:
én 0pozitiv vagyok és bármit megeszek csirke disznó marha, csak az ízlésem..., de ha menzán meg kellett ennem valamit ami nem is ízlett sosem lett belőle bajom csak lelki...! ilyenről még nem hallottam hogy a vércsoportnak köze lenne ilyenhez ,de lehet hogy csak
14/14 anonim válasza:
előbbi vagyok lehagytam a végét lehet hogy csak nem vagyok elég informált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!