Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti már lettetek rosszul...

Ti már lettetek rosszul Tescos péksütitől?

Figyelt kérdés
Egyszer pár éve iszonyatos hasmenést kaptam két darab bacon-ös sajtos kiflitől. Akkor megfogadtam, hogy ilyet soha többé nem veszek ott. Utána valahogy elfelejtettem. Ma a túrós táskával jártam ugyanígy. Jö tamulö pénz volt, másodszorra.
2016. nov. 3. 20:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Huu. Nem tudom, én még soha nem lettem rosszul a bacon-ös kiflitől, sőt, kimondottan szeretem. Túrós táskát még nem vettem Tescoba.

A cukros fánk ami igen is nagyon rossz náluk, na abból 2 db. után tuti úgy járnék, mint te. Nagyon rossz utóíze van.

2016. nov. 3. 20:33
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
Igen, amikor megláttam az egeret a sajtos pogácsák között, akkor eléggé rosszul lettem. Azóta nem voltam a tescoban
2016. nov. 3. 20:35
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

nem voltam még rosszul.

ettem már bacon-ös kiflit is, nagyon finom, egyik kedvencem.

szeretem a teszkós péksütiket :)

UI: koleszos vagyok

2016. nov. 3. 20:42
 4/18 anonim ***** válasza:
96%
2-es ez melyik Tescoba volt? :O Város szerint.
2016. nov. 3. 20:44
 5/18 anonim ***** válasza:
44%

Nem jártunk így.

Szar a beled, nem bír az semmit!

Mondjuk nem csodálom, mikor az összes giliszta manapság csak füvet eszik!

2016. nov. 3. 20:55
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős dolgozik Tescoban, mondta hogy nem egyszer kergettek már patkányt vagy egeret. Én csak a tigris veknit szoktam ott venni, de az be van csomagolva. A borsos, az finom.
2016. nov. 3. 20:58
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Tescoban nem nagyon veszünk péksütit. De idáig semmi gond nem volt velük.
2016. nov. 3. 21:00
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltam meg
2016. nov. 3. 21:04
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
#4-es: amelyik Pesten a Váci úton van
2016. nov. 3. 21:22
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem voltam még rosszul tőle, bár itt Miskolcon az auchan-oknak sokkal jobb a péksége, szóval ha bevásárlóközpontban akarok ilyet venni, akkor inkább ott.

Amúgy csak megjegyzésképpen, a pékárú minimum 250 fokon sül, amit nem sok kórokozó él túl, és ezen kívül is elég szigorúak a szabályok.

Persze városi legendák mindig lesznek, de a tények mást mutatnak.

Ami az ilyen fertőzéseket illeti, általánosságban elmondható, hogy az esetek 99%-ában akkor történik valamiféle szennyeződés, amikor az áru elhagyja az üzemet, és találkozik a vevőkkel.

Az utcáról bejőve, mindenféle mocsok hajléktalan rátüsszög, hozzányúlnak, megtapogatják, stb.

A valóság az, hogy nagyítóval se nagyon lehet olyan esetet találni, mikor egy pékségben fertőződik egy termék úgy, hogy a vevőnél ételfertőzést okozzon.

(A lejárt szavis cuccok újracímkézése, vagy alapból silány termékek egészségkárosító hatása más téma, a pékségnek ehhez nincs köze, az kb pont olyan, mint bárhol máshol akármelyik más pékség.)

2016. nov. 3. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!