Miért nem szeretem a fahéjat? Még az illatától is rosszul vagyok, pedig nagyon egészséges.
"pedig nagyon egészséges"
mint fűszer kis mennyiségben valóban van jótékony hatása. Ha túlzásba viszik, az is árt, mint használ.
A brokkoli is egészséges, mégis nagyon sokan utálják. De van még rengeteg zöldség, amit szerethetünk és legalább olyan jótékony a hatása, mint a brokkolinak.
Szóval szerintem semmi baj nincs azzal, hogy nem szereted a fahéjat. Van más fűszer is ami szént ugyanolyan jó hatással van a szervezetre.
Nem vagy egyedül, ismeretségi körömben is van több ember, aki nagyon utálja a fahéj illatát. Nem is kóstolnak meg semmilyen sütit, amiben fahéj van.
Egyszerűen ilyen vagy,hogy a fahéj neked nem szimpatikus.
Annyi plusz érték nincs benne, hogy sajnálnod kellene, amiért kimarad az életedből.
Ízlés dolga, de ki tudja, akár egészségtelen is lehet számodra, ha valami speckó érzékenységed van (bár ilyenről még nem, hallottam. van, aki az állítólag nagy inzulinválasza miatt kerüli, egyes életmódokon tiltólistás).
Akármilyen szuper is valami, be tudod vinni, amit kell, más ételekből.
Én a spenótot, a brokkolit, az avokádót szeretném szeretni, de nem megy :D Nem baj, szinte minden zöldség és gyümölcs nagy barátom...
Az alma viszont rossz nekem. Szeretem, de sokkol a benne levő fruktóz (nem tudom, de bizonyára az), fene tudja, miért pont ennél a gyümölcsnél...
Egyéni dolgok ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!