Másnapos vagyok, de ennyire rosszul még sose voltam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap a nap folyamán megírtam kb 1,5-2l sört meg 3 stamp pálinkát. Vízen kívül semmit nem ittam de ma már 4edszer hánytam. Ötletek?2017. jún. 12. 14:48
1/7 anonim válasza:
Ki kell pihenni...bár ez nem valami nagy mennyiség ,lehet h a gyomrod nem szereti a pálinkát...
2/7 anonim válasza:
Sokat aludni vizet inni. Nekem az uborkalé bevált, fáj gyomrom, de aki alapbol nem birja az ne igyon uborkalét. Keress neten házi gyogymodokat. De tényleg aludd ki mert ébren tuti rosszabb, ki kell pihenni(szemed fokuszál ébrenlétben és nekem már ettol rossz)
3/7 anonim válasza:
Az ananász is jó emésztés serkentő.
Egyszer vodkanarancsozás után (amit azóta se bírok meginni) voltam ilyen beteg, és pont volt otthon konzerves ananász, abból sikerült letuszkoni egy bögrényit, utána jobban lettem.
4/7 anonim válasza:
Igyál valami cukrosat,meg sok vizet,bár ez nem az a mennyiség amitől ennyire rosszul lehet lenni,az tuti hogy életben maradsz :)
5/7 anonim válasza:
Vészesen dehidrált vagy. Elég sok vizet kellene innod.
Közben is. A bevitt alkoholmennyiség dupláját, hogy elkerüld a kiszáradásból eredő másnapot.
A 4 hányás pluszban azt jelenti, hogy mérgezést is kaphattál. És az is fokozza a kiszáradást.
6/7 anonim válasza:
Nekem a citromos víz szokott beválni, abból jó sok. Meg valami zsíros kaja, ilyenkor sajnos a Meki esik a legjobban.
7/7 anonim válasza:
Parádi víz. Büdös,de nagyon hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!