Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Más is rosszul van a csirkehús...

Más is rosszul van a csirkehústól?

Figyelt kérdés

Akárhol vesszük, akármilyen finomra elkészítem a férjemnek, meg sem merem kóstolni. Ha esetleg meg is kóstolnám, nagyon rossz lenne a gyomrom tőle.

B vércsoportú vagyok, és azoknak nem is ajánlott a csirkehús fogyasztása. Más B-s vérű sem bírja? És más vércsoportú?

2018. febr. 4. 19:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%

0-ás vagyok, és semmilyen száraz - sovány - húst nem bírok megenni.

Csirkéből láb, nyak, szárny, csülök, köröm...

2018. febr. 4. 19:28
 2/14 anonim válasza:
91%
Én B-s vagyok és csak a csirkét tudom megenni. Meg a disznóból csak a combja részét. Semmi mást
2018. febr. 4. 19:56
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Én is B csoportú vagyok, és imádom a csirkét. Szinte mindig azt eszem. Egyedül disznóhúst nem eszek, mert nálunk nem lehet szépet kapni.
2018. febr. 4. 20:12
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez az új hülyeség, hogy vércsoportodtól függő mit eszel?

Megnéztem neten. Én A vércsoportú vagyok.

Nekem azt írja egyek meggyet, cseresznyét stb. Pont ezekre a gyümölcsökre vagyok súlyos allergiás. Káposztát is írja. Ha azt ennék, akkor 10 perc és fetrengenék a kíntól. Azt írja, hogy húst ne egyek, legyek vegetáriánus. Imádom a húst, nem is tudnék élni nélküle. Elég nagy hülyeség ez az újfajta divat.. Mindent nem szabad ám elhinni amit írnak.

2018. febr. 4. 20:17
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Kérdés: ha ennél egy kaját, amiben nem tudod, hogy csirkehús van, akkor is rosszul lennél tőle? Szerintem nem. Ez valami pszichológiai dolog. Vércsoport...ugyan már.
2018. febr. 4. 20:31
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Időpont ma 20:31.nek

Nekem is pont ez jutott eszembe.

Emlékszem pár éve vendégségben voltunk. Nővérem is ott volt és kétszer is telepakolta a tányérját annyira ízlett neki a kaja. Evés közben is ezerrel dicsérte. Bőven kaja után amikor már kávézgattunk, valaki megkérdezte, hogy mégis milyen pörköltet ettünk nokedlivel mert tényleg isteni finom volt. A vendéglátónk közölte, hogy nyuszihús volt. Nővérem amikor meghallotta (majdnem 3 órával a nagy kajálás után) eljátszotta, hogy ő totál rosszul van, mindjárt hányni fog, mert ő képtelen nyúlhúst enni. Mondtam is neki, hogy addig amíg nem tudta, hogy milyen hús, 2 tányérral is evett, és totál odavolt érte..

Szóval tényleg pszichés az egész..

2018. febr. 4. 21:04
 7/14 anonim ***** válasza:
80%
6-os, én ugyanígy jártam saját hatáskörömben. Egy all-you-can-eat étteremben: "Én még ilyen finom csirkehúst életemben nem ettem!" Na, ekkor sajnos felvilágosítottak, hogy az isteni csirke bizony hal volt. Na, onnantól kezdve egy falatot se belőle, lévén hogy egész életemben utáltam a halat.
2018. febr. 4. 21:35
 8/14 anonim ***** válasza:
84%

B vagyok és kutyabajom a baromfihústól.

Ettől te még lehetsz tőle rosszul, csináltass egy allergiatesztet(nekem az egyik macskám allergiás a csirkehúsra)!

Ha az negatív, akkor csak beszuggerálod magadnak, mert talán egyszer valamiért rosszul lettél ételtől, ami pont csirke volt és most már kivetíted minden csirkés kajára.

A csirkehús a legkönnyebben emészthető étel.

2018. febr. 4. 21:36
 9/14 anonim ***** válasza:
84%

#7 ilyen hozzáállása a 7 éves unokatesómnak volt, csak ő a gombát 'nem szerette'. de ha nem mondtuk meg neki hogy gombát eszik, érdekes módon észre se vette.

amúgy én 0 pozitív vagyok, és semmi bajom semmilyen ételtől. tehát a vércsoportnak nagy valószínűséggel semmi köze ehhez

2018. febr. 4. 22:12
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

A vércsoportdiéta egy elavult, alaptalan marhaság.

Én B vércsoportba tartozom, és szeretem a csirke minden részét, egész életemben rendszeresen fogyasztottam. Ezenkívül még bármilyen más húst és belsőséget megeszek.

2018. febr. 5. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!