A panírmorzsa ugyanaz mint a zsemlemorzsa? Vagy van valami különbség, pl. hogy finomabbra van darálva?
Figyelt kérdés
2018. jan. 29. 17:50
1/3 anonim válasza:
A felhasználást tekintve ugyanaz, de nem hívhatják zsemlemorzsának, ha nem kizárólag zsemléből készül. Mivel a száraz kenyérből több van, ezért abból csinálják, mert gazdaságosabb.
2/3 anonim válasza:
Ugyanaz.
De ha házi, akkor azt nem mindenki pont ugyanúgy csinálja.
3/3 anonim válasza:
Nem ugyanaz. Panirozásra jo, gomboc, nudli, .....-hoz nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!