Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám elhagyni a cukrot...

Hogy tudnám elhagyni a cukrot az etrendembol? Tanácsok?

Figyelt kérdés
Ha nem is teljesen (nem is akarom, meg nem hiszem hogy lehetséges) de a minimálisra csökkenteni !

2017. dec. 19. 21:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Teába, kávéba ne tegyél egyáltalán cukrot, akkor nem felejted el, hogy "kevesebb" legyen - ugyanis kevesebbet sosem fogsz tenni, mert megszokásból csinálod. Ha egyáltalán nem cukrozod meg, akkor nincs olyan, hogy "véletlen" sokat teszel bele.
2017. dec. 20. 08:05
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Évek óta cukorbetegként teljes cukormegvonással élek és nem okoz drámát, ráadásul az egyik napról a másikra kellett elhagynom.

Ha az édes ízt kívánod, vannak a mesterséges édesítőszerek.

Ki kell tapasztalni, hogy neked melyik a jó, mert nálam a nyírfacukor borzasztó hasmenést okoz.

Ma már ott tartok, hogyha vendégségben, vagy valahol megkínálnak akárcsak egy palacsintával, émelyítően édesnek érzem és nem tudom megenni.

Ha már magad is érzed, vagy csak rájöttél, hogy sok a cukorfogyasztásod, akkor saját jól felfogott érdekedben értelmes ember módjára korlátozd!

A sok cukor cukorsokkhoz és szénhidrátfüggőséghez vezet, ami rengeteg betegség előszobája, élen a cukorbetegséggel, amit ha megkapsz, szurkálhatod magad egy életen keresztül.

2017. dec. 20. 09:32
 13/13 A kérdező kommentje:

Ur isten

Nem akarom szurkalni magam....hat lehet hogy ez a legjobb megoldás

Majd megpróbálok hozzászokni

Remelem sikerül

Mert láttam egy csomó betegséget amit a cukor okoz

Es nagyon nem akarok ilyenekkel élni

Meg persze a fogyás is

Másrészt meg észrevettem hogy "nagyon" (van nálam rosszabb is) sok cukrot fogyasztok

Es erről akarok leszokni

De mindenesetre köszönöm a válaszokat Es a tanácsokat :)

2017. dec. 20. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!