Hogy tudnám elhagyni a cukrot az etrendembol? Tanácsok?
Évek óta cukorbetegként teljes cukormegvonással élek és nem okoz drámát, ráadásul az egyik napról a másikra kellett elhagynom.
Ha az édes ízt kívánod, vannak a mesterséges édesítőszerek.
Ki kell tapasztalni, hogy neked melyik a jó, mert nálam a nyírfacukor borzasztó hasmenést okoz.
Ma már ott tartok, hogyha vendégségben, vagy valahol megkínálnak akárcsak egy palacsintával, émelyítően édesnek érzem és nem tudom megenni.
Ha már magad is érzed, vagy csak rájöttél, hogy sok a cukorfogyasztásod, akkor saját jól felfogott érdekedben értelmes ember módjára korlátozd!
A sok cukor cukorsokkhoz és szénhidrátfüggőséghez vezet, ami rengeteg betegség előszobája, élen a cukorbetegséggel, amit ha megkapsz, szurkálhatod magad egy életen keresztül.
Ur isten
Nem akarom szurkalni magam....hat lehet hogy ez a legjobb megoldás
Majd megpróbálok hozzászokni
Remelem sikerül
Mert láttam egy csomó betegséget amit a cukor okoz
Es nagyon nem akarok ilyenekkel élni
Meg persze a fogyás is
Másrészt meg észrevettem hogy "nagyon" (van nálam rosszabb is) sok cukrot fogyasztok
Es erről akarok leszokni
De mindenesetre köszönöm a válaszokat Es a tanácsokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!