Egy hónapig reggeli, ebéd, vacsora egy személyre 8 ezer forintból! Tanácsok? Hogyan tudom megoldani?
Édes istenem, de tudom a hozzád hasonló nélkülöző fiatalokat sajnálni!Valaki a legújabb ájfónra vágyik, valaki meg arra, hogy ne haljon éhen.
Bocs az off-ért!
A húst teljes mértékben felejtsd el, pazarlás.
Amit vegyél: még most nézd meg, hol a legolcsóbb a liszt, tartós tej, rizs, száraztészta élesztő és ilyen alapdolgok.
Ezenkívül csak zöldségekre, gyümölcsökre van szükséged, és valamire, amit a kenyérre kenhetsz.
Nem lesz egészséges, nem lesz jó, de valahogy túléled.
Pl egy heti menü:
- 3 napig krumplifőzelék cukkinifasírttal: fél kb. krumpli 60 ft, 2 fej hagyma bele kb. 20ft, 1 pohár tejföl 60 ft, liszt sűríteni kell még hozzá kb. CUkkini: 90 ft/fél kiló
- 2 napig ratatouille (padlizsános, cukkinis lecsóféle) fél kg. padlizsán 150, cukkini 90, paradicsom 200
- 2 napig hagymás rizzsel töltött paprika: paprika 300 ft/kiló, rizs 150ft, pár szem hagyma 40 ft.
Egy hétre = kb. 1200 ft. Marad 800 ft a reggelire-vacsorára. Persze vacsorára is marad ezekből, hatalmas adagokat írtam.
Reggelire, vacsorára otthon gyúrt kenyér, zsemle (liszt, víz élesztő, kb. semmibe sem kerül). Mellé uborka, paradicsom, paprika, amit épp a legolcsóbban kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!