Szeretitek a vajkrémeket?
Figyelt kérdés
Melyik ízt illetve márkát részesítitek előnyben , és miért ?2013. dec. 10. 21:02
1/8 anonim válasza:
Cserpes termékeket szeretem a legjobban, mert arról legalább lehet tudni, hogy igazi.
A kedvencem a sonkás ízesítésű.
2/8 anonim válasza:
Igen, szeretem :) a simát, zöldfűszereset részesítem előnyben. A magyarosat, csípőset, hasonlókat annyira nem... kedvenc márkám sincs, de a leggagyibbakat nem nagyon veszem meg.
Feldobja a szendvicset :)
3/8 doboszoli válasza:
Szerettem.
Ám mostanában, (feltehetőleg a gazdaságosság jegyében)a felénk fellelhető vajkrémek, még a "jó nevűek" is, gyakorlatilag közepes minőségű tejföl állagúak.
Magam részéről maradok a klasszikus tea vajnál, vállalva az összes, kenéssel járó macerát.
4/8 anonim válasza:
Igen, a simát vagy a zöld fűszereset szeretem a legjobban. A többi íz szerintem csak mesterséges adalék.
5/8 anonim válasza:
Igen, nagyon szeretem, bár már rég ettem. Pedig friss ropogós kiflivel hmm.. A sima a kedvencem.
6/8 anonim válasza:
Régen szerettem a magyarosat, de nem is ettem már évek óta, szóval márkát nem tudok mondani, hogy melyik volt. Azt, hogy évek óta, úgy értem, hogy legutoljára kb. 2003-ban.
8/8 anonim válasza:
Szeretem, igen. Az Aldi sajátmárkás vajkrémjét valahogy nagyon eltalálták, így nálam az a kedvenc. Habár plusz pont, hogy alacsony az ára, drágábban is simán megvenném, mert igazán finom. Friss kenyérre kenve, lilahagymával, paradicsommal szoktam enni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!