Én is szeretem! Levesbe, sütve, rántva, pörköltként is!
24/N.
2013. aug. 3. 19:22
3/15 anonim válasza:
Nagyon szeretem levesben.nagyon finom tőle
2013. aug. 3. 19:24
4/15 anonim válasza:
Én mindig is szerettem, a mamám sokszor csinált. De én mindent megeszek, máj, farhát, körömpörkölt stb. Nem értem, hogy hogy nem lehet ezeket megenni? :O Imádom a spenótot, sóskát, kellbimbót, az összes zöldséget. Sosem értettem azokat, akik ezeket nem szeretik.
2013. aug. 3. 19:26
5/15 anonim válasza:
igen szeretem főleg mikor sütve van, van a közepénél/oldalánál egy kis máj rész (megbújva) hm azt imádom és szeretem hogy olyan csontos el lehet vele időzni:)))
sokan azért nem kedvelik mert szerintük szegényes kajak és a nagyzolós tinik inkább a csirkemellet kedvelik jobban az olyan trendi... tisztelet a kivételnek legalább is soktól ezt hallottam... a volt főnököm akinél gyakorlaton voltam ő azt mondta a világ pénzért sem csinálna a gyerekeinek farhátból ételt még levesbe sem mivel ő nem szégyenkezik mert azt csak a csorók eszik és a cigányok hát azt hittem le fordulok a székről...
2013. aug. 3. 19:47
6/15 A kérdező kommentje:
Én soha nem ettem meg, és nem is vettem boltban és azért fura nekem, mert nálunk senki sem szereti a családban. Ha egész csirkét sütök, akkor is a farhátat, nyakat kidobjuk de néha még a szárnyat is ha nincs itthon a lányunk. Én képtelen vagyok megenni, mert olyan gusztustalannak érzem.
2013. aug. 3. 20:31
7/15 anonim válasza:
Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy mi lenne, ha jönne az apokalipszis, valaki olyan túlélné, aki minden ilyentől írtózik, aztán amikor alig lenne valami étel, csak egy darab farhát, vagy máj, vagy tudomisén mi, akkor inkább éhenhalna????
2013. aug. 3. 20:42
8/15 anonim válasza:
Úgy látszik, hogy valaki nagyon utálhatja a csirkefarhátat. Minden kérdés le van pontozva. Csak gratulálni tudok.
Légyszíves ezt a kommentet is pontozzátok le, ha így unatkoztok. Köszi! :)
2013. aug. 3. 20:52
9/15 anonim válasza:
Nem szeretem. A mellét szeretem, max alsó comb még amit megeszek, illetve a mája.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!