Szeretitek a farhátat?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Szeretem. csirkehúslevesből, csiripörköltből ki sem maradhat. Bár 37 éves vagyok, de már 25éves korom alatt is szerettem:)
Sütve is szeretem, rántva még nem ettem. Valójában még nem is hallottam.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Szeretem, főleg sütve, rántva. Soha nem gondoltam még arra, hogy ezt szegényes ételnek gondolják..
16/L
Én nem pontoztam le senkit, hiszen ez nem tanácsadós kérdés volt, nem tudom miért kell lepontozni a válaszokat.
Csupán kíváncsi voltam. Voltaképp én sajnálom, hogy nem szeretem, nyilván könyebb és olcsóbb lenne az életem ha meg bírnám enni. Utóbbi időben két olyan vendégségben is voltunk, ahol csak grillezett csirkeszárny volt és nagyon kellemetlen volt nekem, hogy nem szeretem. Valahogy nagyon lassan legyűrtem egyet, nem szeretem a bőrt és ezért totál rosszul voltam közben. Párom szintén így van vele. ilyenkor mi szégyeljük magunkat, hogy miért vagyunk ilyen finnyásak, szóval nem vagyunk rá büszkék.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
A csirke csontos = far-hát-nyak-szárny + belsőség: ezekből van a világ legfinomabb pörköltje, ill. a legfinomabb rizseshús!!!
Az más dolog, hogy a püspök-falatját már pucoláskor levágom, és ha nagyon hájas-zsíros, azt is leszedem róla, de egyébként imádom szopogatni!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Amikor apukámnak diétáznia kellett egészségügyi okokból,mi iszonyú sok csirkét ettünk főleg főtten vagy fokhagymásan/pörköltként. Évekig felé se néztem,aztán egyszer megkóstoltam és azóta imádom :) De amit igazán szeretek az a húsos disznócsont,ami teli van porccal meg mindenféle fura izével ami nem is tudom hogy mi,de jó :D A csirkebőrrel is voltak problémáim,de egyszer valahol sütöttek olyan csirkecombot amire teljesen rá volt pirítva a bőr,nem volt már ruganyos hanem inkább ropogós - na ettől fogva már azt is simán eszem.
Szerintem rengeteg ember van így hogy azért nem szeret egy-egy ételt mert nem olyan módon készítették el neki,ahogy ízlene,és ha meg meri kóstolni egy idegen környezetben,lehet hogy rájön hogy hoppá,finom ez,csak másképp kell sütni/főzni :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!