Hogy lehet leszokni a csokiról?
Figyelt kérdés
Oké, nyilván nem kell enni, de úgy gondolom én már függő vagyok:D segítség!2017. dec. 7. 09:33
1/9 Mansour válasza:
Próbálj meg átszokni olyan édességekre, amik egészségesebbek, pl. müzliszelet, mézes szezámmag-szelet, gyümölcsjoghurt.
2/9 Noblesse Oblige válasza:
Én átszoktattam magam a 70% feletti étcsokira. Az annyira nem eteti magát. Ha csokihiányom volt abból bedobtam egy kockát, és kész.
Most már nem nagyon bírom a tejes csokikat. A Milka pl. nekem irtózatosan édes lett.
3/9 anonim válasza:
Én most kaptam egy 4,71kgos csomagot a postán mikulásra :D Tele volt csokival. Hollandiában tanulok 20 évesen, de anyukám még mindig küld csokit mikulásra :D
Én tudom, hogy nem fogok leszokni a közel jövőben
5/9 anonim válasza:
Natúr kakaó kis tejjel és édesítővel cukor helyett. Ahogy telik az idő csökkentsd az édesítő adagot. Később már nagyon édes lesz a csoki és talán nem fogod kívánni. Vagy ne szokj le, mozogj sokat hogy ne hízz el tőle és törődj bele, hogy 40 éves korodra esetleg cukorbeteg vagy candidás leszel.De hátha szerencséd lesz és nem ☺
6/9 anonim válasza:
a szőlő vagy a mandarin elég édes, próbáld meg.
7/9 anonim válasza:
Lehetetlenség. Kizárt dolog. Olyan nincs, hogy ne egyek csokit egy nap, nem hogy soha többet:o
8/9 Lazy Lover válasza:
sehogy ! gombóc artúrnak se sikerült :D
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!😄
2017. dec. 10. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!