Hogyan tudnék leszokni a csokiról?
Figyelt kérdés
Nem bírom ki hogy ne egyek csokit... Anyukám barátja külföldön dolgozik és mindig hoz nagyon finom csokikat. Segítsetek nem tudok róla leszokni. Még nem vagyok kövér de félek mi lesz kb.: 3-4 év múlva.2012. máj. 19. 19:55
1/5 anonim válasza:
Pótold mással. Általában az ember akkor lesz csoki függő, ha boldogság hormonra van szüksége.
2/5 anonim válasza:
Nekem faterom belgiumban dolgozik.
Szóval gondolhatod:D
Egyébként simán kevesebbet eszel és kész.
3/5 anonim válasza:
Kérd hogy rejtse el valahol, hogy ne legyen szem előtt. Ha nem látod, valószínűleg nem fogod megkívánni (magamból kiindulva...) Az én anyukám is hozza haza a csokikat meg bonbonokat a munkahelyéről. Megkértem hogy ne hozza haza őket, mert én is simán befalnék vagy 2 egész táblát mikor ott van előttem :D
4/5 anonim válasza:
1.Elajándékozod.
2.Mielőtt beleharapnál, arra gondolsz, hogy most önként mondhatsz le róla, ha viszont cukorbeteg leszel, akkor muszájból kell, és nemcsak a csokiról, hanem egy csomó más fincsi dologról is.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek remélem beválik.
2012. máj. 20. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!