Hogyan lehet leszokni a túl sok csokiról?
Jó kérdés...
Étcsokiból sokunknak kevés is elég.
Deha valaki nem tud kevés csokit enni és nem akar sokat, marad a semmi csoki, ha azt bírja.
Én a kakaóért vagyok oda, mindennap eszem, szerintem sosem igazán csokirajongó, hanem kakaórajongó voltam...
Nálam a zsíros, szénhidrátszegény étrend segített (egyben levive az édességvágyamat is). Aztán visszatért. Aztán átszoktam a kávéra és a kakaóra és mindenféle egyéb édességekre. A harc még folytatódik, bár a mai édességeim egész jók, így a motivációm kicsi.
Egy tábla csoki amúgynem feltétlenül vészes, sokan jóval több cukrot esznek normál étkezésükben, s ha egyébként jó ételeket eszik az ember, el sem veszi a helyet a fontos tápanyagoktól. Azért érzékelem a problémát s lelkileg sem jó a függés, az inzulincibálásnak is megvannak a hátrányai... De úgy vélem, a rosszul táplálkozó átlagember túl erősen elítéli a csokit. Annyi rosszabb étel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!