Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért van annyira nagyon nagy...

Miért van annyira nagyon nagy különbség és más íze egy házi tyúk-húslevesnek mint egy boltinak amit mondjuk kevés csirkemell, kevés comb, vagy valami kis szárny alkot?

Figyelt kérdés
2017. okt. 15. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:
73%

Mert a bolti csirkéket mesterséges cuccokkal táplálják, növesztik, amitől a húsának is más íze lesz, ezáltal a belőlük elkészített ételeknek is.

Viszont a házi csirkék, tyúkok jóesetben szabadon kapirgálnak, futkosnak eleget a friss levegőn, nem tojató meg tudomisén milyen tápokkal etetik, hanem kukoricadarával, különféle gabonákkal és sok zöldet is, meg konyhai hámzékokat, tojáshéjat stb kapnak, amitől szépen tudnak a természetben kifejlődni, jobb lesz a húsuk.

2017. okt. 15. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
36%
Mindenből a házi a finomabb.
2017. okt. 15. 17:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 Juliusz48 ***** válasza:
Pont az ami a vadon élő és a tápos állatok között, az ennivalójuk. De nem csak az ízük, hanem a húsuk csontjuk állaga is más. Viszont amíg a tápos csirke kb 6 hát alatt éri el a vágósúly, addig egy szabadon tartott kapirgálós esetleg a duplája alatt sem lesz akkora.
2017. dec. 22. 08:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!