Hogyan szeressem meg a zöldséget?
14/L vagyok èletem a hús
és semmi zöldséget nem eszem
de fogyni szeretnék
hogy szeressem meg?
idővel megtanulod értékelni.A hústól nem hizol annyira amiatt nem kell stresszelni fiatal vagy igy a metabolizmusod ugy bontja le a kaját mint egy apritó gép ha eleget mozogsz pl futás barmit ehetsz (19 fölött nem igaz)
Ha télleg fogyni szeretnél tartsd be ezt a pár szabályt garantálom ,hogy nyárra tökéletesen lefogysz: Nem ehetsz lefekvés előtt 5 órával, nem ehetsz telitett szénhidrátot (kenyér zsömle pékáru tészta stb) felejtsd el a cukrot,az édességeket és a sós nassolni valókat, és hetente legalább 3 szór 1.5 órát edzél futás gugolás,felülés ilyesmi.
Jó kérdés.
Ha nem szereted akkor nem szereted.
A fogyás nem zöldség kérdése.
Én már tipegő koromban paprikát, uborkát, almát majszoltam, míg másoknak egy kiflivéget adtak.
A mai napig is ilyen egy ideális pl. ebéd.
Egy szelet csirke mell.
1 egész paradicsom.
1 fél kígyó ubi
1 fél paprika
Kb. 8-10 szem oliva bogyó.
Egy fél lila hagyma.
2-3 gerezd fokhagyma.
NEM divatból, nekem így jó.
Engem nagyon telít, nagyon szeretem, viszont még SOHA nem találkoztam senkivel aki egyszerre több zöldséget igényelne egy étkezéskor.
Az egészség egy dolog, de a fogyáshoz nem kell zöldség. Nekem pont hogy "le kellett róla szoknom" (maradt azért, de a zöldségételeket jobb, ha kihagyom szálkásításkor), hogy legyen esélyem fogyni, mivel nagyon szeretem és rengeteg ch-t vittem be vele, ami engem speciel akadályozott. Viszont nem laktatott egy szikrát sem.
A fehérje jól laktat, de persze egyéb is kell nem kis mennyiségben, zsír vagy szénhidrát.
A zöldség megszeretése túl egyéni. Semelyiket sem szereted, semmilyen formában? Mit eszel a hús mellé?
"SOHA nem találkoztam senkivel aki egyszerre több zöldséget igényelne egy étkezéskor"
Atya ég, te hol élsz?
Amúgy mi is kezdettől fogva adtunk zöldségeket a gyereknek, és meg is evett mindent... egy bizonyos korig. Úgy iskoláskor körül kezdődött, hogy a levesből már nem eszi meg a zöldséget, kivéve a zöldborsót. Aztán meg már semmilyen főtt, párolt zöldséget nem evett meg (zöldborsó és kukorica kivétel!). Viszont nyersen megeszi a répát, karalábét, időnként még a káposztát is, meg persze az uborkát és a hagymát is. Szerintem életkori sajátosság, remélem még változik. Pár dolgot én is csak felnőttkorban szerettem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!