A húst vagy a zöldséget nehezebb megemészteni?
Megfelelően működő szervezet esetén egyiket sem "nehéz" megemészteni....
A kérdés inkább az, melyik bomlása közben keletkeznek egészségre ártalmas melléktermékek...
Na ez egyértelműen a hús.
Pl fehérje bomlása közben ammonia termelődik és a húsokban bizony nagyobb koncentrációban van fehérje...
Tök jó, hogy semmit nem tudtok, de a lepontozás meg az okoskodás az megy...
És ki mondta, hogy ne tudnánk emészteni a húst?.. nem mondtam ilyet... de lényegesen több toxin van a húsokban mint másban.
"Semmi ilyen nincs, az emberek emésztőrendszere ugyanúgy alkalmas a húsok emésztésére"
Neked nyílvánvalóan májad és veséd sincs, minek is a méregtelenítő szervek, hiszen te nem viszel be mérgeket...
Nyílván pattanásod sem volt még soha... jaaaa, hogy a bőrnek is az egyik feladata a méregtelenítés...
"lényegesen több toxin van a húsokban "
Húúúúú.
Akkor te még nem ettél aflatoxinos pirospaprikát.
Vagy fuzáriumos búzából gyártott teljeskiőrlésű kenyeret.
Nem kéne csak úgy nagyvonalúan dobálózni a toxin szóval!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!