Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyit lehet fogyni, ha...

Mennyit lehet fogyni, ha valaki 10 napig csak vizet iszik és csak gyümölcsöt / zöldséget eszik, emellett pedig tornázik?

Figyelt kérdés
Igazából a nővérem most ezt akarja csinálni. A felesleget le akarja magáról tornázni. Én furcsának tartom az ötletet. Szerintetek sikerülhet neki?

2015. szept. 1. 11:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem tartom furcsának, rengeteg buta ember van, aki ezt csinálja...

Teljesen balga ötlet megfosztani a testünket a legtöbb tápanyagtól.

Lehet sokat fogyni, lehet semmit így, attól függ, mit és mennyit eszik.

Én rosszul lennék, s ezzel sokan vagyunk így.

Izmot tuti veszteni fog. Illetve ha nem, mert nem lesz sem extrém deficit, sem kevés fehérje s az aminosavakat is összehozza a zöldségből, nos, akkor nem esélyes a fogyás, ahhoz sok-sok zöldség kell s az rengeteg szénhidrátot is hoz a fehérje mellett :) Inkább abban gazdag ugyanis.

S valószínűleg gond lesz a zsírbevitellel is (sose számoltam utána, hogy hány kiló zöldségben van elég :D), pedig az is esszenciális tápanyag. A cukor, amire alapozni akar, pont nem az.

2015. szept. 1. 12:06
 2/12 anonim ***** válasza:

10 nap után újra normálisan eszik --> visszajönnek a kilók. Vagy több.

Pár kilót fog fogyni, tornázni nem tudom, mennyi ereje lesz. Talán máshoz sem.

2015. szept. 1. 12:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Kb egy-két kilót fog hízni másfél-két hónapon belül. Hogy miért azt előttem már leírták.
2015. szept. 1. 12:17
 4/12 anonim ***** válasza:

Első voltam, írok még.

10 nap kevés, ennyi alatt szinte semmit nem fogy egy ember, a pár kiló, ami lemehet, főleg víz lesz. Értelmetlen önsanyargatás.

2015. szept. 1. 12:19
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Itt bármit kérdeznek, mindig azt írják, hogy ez hülyeség meg ezzel nem lehet fogyni :D ha valaki nem eszik semmit, akkor nem fogy??? meg kövérebb lesz?? f*ck logic.

Akkor mégis HOGY lehet fogyni?

2015. szept. 1. 12:35
 6/12 anonim ***** válasza:

És a 10. nap után mi a terve? Ugyanannyit eszik jutalomból, mint előtte? Mert ilyenkor szokott az lenni, hogy a dupláját szedi vissza. A szervezet hozzá van szokva egy bizonyos kalóriabevitelhez, ha ez viszonylag állandó egy ideje, ezért ha abbahagyja az önsanyargatást, utána többet fog elraktározni mint előtte, plusz az anyagcseréje is felborulhat.

Nem lehet ész nélkül drasztikus fogyókúrába kezdeni, ráadásul a c-vitamin sem szívódik fel, ha hosszabb távon nem visz be zsiradékot.

Létezik léböjt, amit kb. hetente egyszer szoktak beiktatni, sport mellett is alkalmazható.

Sportoljon inkább rendszeresen, egyen ahogy eddig, de mellőzze a rossz szokásait, mint pl a nassolás, a van ilyen.

2015. szept. 1. 12:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Fogyni lehet sportolással és megfelelő, intelligens diétával, mint pl. az inzulinrezisztensek diétája. Amit egészséges ember is csinálhat, nem lesz tőle semmi baja. Ellenben a "hirtelen le akarok adni x kilót" típusú, önsanyargatós fogyásokból lesz. Lehet pl. hormonproblémája, hiánybetegsége, ezek megfelelő tüneteivel, és alighanem egy jó kis jojó-effektust is csinál magának, mert szélsebesen vissza fog hízni, mihelyt elhagyja az extrém diétáját, azon meg élni nem tud egészségesen.
2015. szept. 1. 13:01
 8/12 anonim ***** válasza:

"Akkor mégis HOGY lehet fogyni?"

Megfelelő tápanyagbevitellel, ha szükséges életmódváltással és fokozatosan elkezdett, de rendszeres mozgással.

10 nap alatt sehogy. A kilók sem 10 nap alatt jöttek fel. Heti 0,5-1 kg fogyás az ami szerintem reálisnak számít.

2015. szept. 1. 13:01
 9/12 anonim ***** válasza:
6-os: biztos, hogy C-vitamint akartál írni? Mert az vízben oldódó vitamin. Ellenben a zsírban oldódók, mint az A- és D-vitamin, valóban nem fognak neki felszívódni.
2015. szept. 1. 13:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Kimegy belőle kb a víz, ez pár kiló max, de ez alig fog meglátszani a testén, ha egyáltalán meglátszik.
2015. szept. 1. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!